SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.927
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@SerdarCYCoo2Bursa biraz uzerinize gelindi, belli ki gerginsiniz ve bundan dolayı da beni de yanlış anladınız.
Kaç zamandır forumdayim ve onlarca da mesajım var, o mesajların içinde tek bir kişiyle dalga geçmişliğim yoktur.
Sizle de dalga geçmedim, yukardaki mesajimi tekrar okuyunuz. Yalnızca bu işte yolunuzun açık olmasını ve başarılı olmanızı diledim.
Bu konularda hassasimdir, aciklama gereği duydum.
Öncelikle nazik üslubunuz için çok teşekkür ederim.. Ben de size karşı yanlış anlaşılmak istemem.. Eğer bilmeden böyle bir yanlışım olduysa da kusur görmeyin.. Yazı dili konuşma dilinden biraz farklı oluyor taktir edersiniz ki 😅 Ben konuyu açarken de yorumlara yanıt verirken de adap nizam saygı sevgi korunuyorsa ben de aynı şekilde üslubumu korumaya çalışıyorum ve konunun ilk ve son cümlelerini Okuduğunuzda anlarsınız... Art niyetli de bir tavrım yoktur ama arkadaşın biri konudan alakasız dalgasını geçecek ve ben de ona karşılık vermeyeceğim? Bu bana biraz ters.. Orduda bir tavır vardır.. Misliyle karşılık vermek diye.. Hakkı odur ama kendimi tuttuğum kadar çok uzatmadan sıkılmadan yanıt vermekten çekinmiyorum.. Gerginlikten anladığınız bu 😅