Merhaba,
Aslında basit bir inceleme yazısı yazmak istiyordum, ama genel durumu bildireyim.
Geçen hafta başı Hava durumu enteresan hale geldiği için kargo biraz gecikme ile Perşembe günü elime ulaştı.
Garanti probleminden ötürü bir bayide ilk kurulum yaptırmak istedim. Bu nedenle düne kadar kutusunda bekledi.
Pendik'te oturduğum için yakınlardaki en düzgün servis olarak bildiğim Merkez Bisiklet'e gittim. Elimde kutuyla 200 metre yürüdükten sonra kapıdan çevrildim. Kendi sattığı bisikletler haricinde kurulum servis veremiyormuş. Aklıma gelen çeşitli sin kaflı sözleri kendime saklayıp yükledim yine araca.
Bu sefer 10 km mesafedeki Kartal bayisi Şirin bisikleti aradım. Gayet makul bir cevap alınca oraya gittim. Sağolsunlar ilgilendiler ancak yol bisikleti ve SRAM sistemler konusunda pek tecrübeli olmadıkları için kurulum pek iyi olmadı. Gidon sargısını evde kendime göre sardım. İlk kez olduğu için harikulade olmadı ama beğendim gibi.
Esas problemim Apex shifter'in fren kolunu sıkınca dropbar'a temas ediyor oluşu. Teli gerdiğimizde ise disk fren sürtme yaptı. Bakalım videolardan ayar yapmaya çalışacağım.
Kadro ve renk düzeni göründüğünden daha iyi. Parçalar gayet güzel kalitede. Head tube'deki Salcano logosu ile inanılmaz derecede "dandik", yapıştırmalı birşeydi. Söküp attım hemen. Kadro kulağı ve arka attırıcıdaki eğiklik bende de vardı, galiba nakliyede oluşuyor. Garanti ile uğraşıp sinir krizine girenleri görünce korktuğum için kendim müdahale ettim, şimdilik ayarlar doğru görünüyor.
Akşama birkaç resim eklerim. Görüşmek üzere.