Scudo Sports

Cyclist Türkiye

İnternet siteleri var cyclistmag.com mu öyle bişeydi. Foruma giriş yapmadan önce sayfadaki reklam linklerini incele. Bir tanesi dergi ile ilgiliydi doğru hatırlıyorsam.

Scudo
Yeni konu içmak yerine burdan yazayım dedim.

Cyclist Türkiye Abonelik iptali sonrası hala sitesinde yer verdiği sözlerinde durmuyor. 30 Haziran tarihli iptal talebinden sonra hiç bir işlem yapmadılar daha.

İPTAL VE İADE KOŞULLARI

"CYCLIST TÜRKİYE dergisi tüketici haklarına saygılıdır. Aboneler, CYCLIST TÜRKİYE’ye yazılı olarak bildirmek koşuluyla aboneliklerine tek taraflı olarak son verebilirler. Bu durumda aboneliğin sona erdirilme isteği 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesi gereğince bildirimden üç ay sonra yürürlüğe girer. Abone ücretinin, iptal öncesinde gönderilen sayıların ücreti düşüldükten sonra kalan kısmı, hiç bir ekstra kesinti yapılmaksızın onbeş gün (15) içinde tüketiciye iade edilir."

(link)

Yeni sayı bu hafta zincir mağaza ve mobolar da piyasada olacaktır. Bilginize

Her ay yeni sayıdan kısaca bir özet geçilmesi lazım. Bir-iki ekran görüntüsü de iyi olurdu ama dergi personeli bu konuyu pek incelemiyor sanırım.

@tugrulboraerkil

Cyclist bu ay yine dopdolu. Ben asıl gelecek ayı bekliyorum. Kışın bisiklet ve antrenmanlarıyla ilgili yazılar olacakmış. Dergiye bir de çıkartma eklemişler.:)
SAM_1182_800x533.JPG

Aytaç Biber'in yazılarını nedense artık göremiyorum.:kötü:

Ben anlamadım bu çıkartmayı nereye yapıştıracağımı. Arabaya yapıştırsam hemen yıpranacak bir malzemeye benziyor. Bisiklette bunu yapıştıracak yer yok. :D

• Beğen
Tepkiler: frbld
@Tahir Keskin

Arabanın görünen bir yerine yapıştırmalısın. Hem diğer şöförler hem de bisikletçiler görecek. Böyle şeyleri herkesin görmesine ihtiyaç var.

Arabaya yapıştırılacak kalitede bir etiket değil maalesef.

@Tahir Keskin

Üstündeki filmi çıkarıp içerden cama yapıştırabilirsiniz. Bu tip etiketler zaten bir süre sonra kenarlarından kalkıyor. O zaman çıkartırsınız. Göreceği iş önemli.

ben sticker'ı pvc ile kaplatıp arabaya asacağım :)
cyclist ekibinin yöneticileri arkadaşım, zaten forumda da aktif olarak yazıyorlar biliyorsunuz.
çok özverili ve iyi niyetli olduklarından şüpheniz olmasın. mevcut aksaklıkları da sadece "aksaklık" olarak değerlendirmek ve yapıcı yaklaşmak lazım.
kitap okumanın ceza olarak görüldüğü, bisiklete binmenin de çocukluk, aylaklık olarak görüldüğü bir ülkede bisiklet dergisi çıkarmak zor iş. destek olmazsak bu iş daha iyi yerlere gelemez.

aboneyim ama daha henüz ilgimi çekici güzel yazılar ve görseller bulamadım. konu bulmakta zorlanılıyormuş gibi bir hava var.

@Tahir Keskin
Kaldırıma, engelli yoluna, bisiklet yollarına park edenlerin araçlarına yapıştırın

@aknorl
TARSUS DR,356 MALL DR,ETLİK DR,ARMADA DR,BİLKENT DR,CEPA DR,KAVAKLIDERE DR,PANORA DR
Bulabileceğiniz D&R mağazaları güncel.

Naçizane tavsiyem; çıkartmayı toplu taşım araçlarının camlarının içine yapıştırın. Ne kadar fazla insan bilinçlenirse o kadar iyidir bizler için. Özellikle İstanbul'daki arkadaşlarıma tavsiyemdir.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@sınglee
Teşekkürler ümitköy civarında bulunabiliyor şimdi...

Bir görev değişimi olmuş anlaşılan. Editör işi bırakmış gibi gözüküyor.

Geri