Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Temmuz sayısı Ankara'ya henüz gelmeyen dergi. En azından Dost ve Turhan'da yoktu.

Scudo
MİGROS VE CARREFOURLARDA VAR MI ACABA?

Cyclist forumda arkadaşların yaptığı uzun soluklu turları hoş bir yazı ile paylaşsa ne güzel olur.

Evet geçen ay vardı ama acaba geldi mi? Bi uğrayayım bugün olmazsa.

hergün migrosa gitmekten, dergi aramaktan yoruldum ve internetten tek sayı abone oldum. ohh miss :)

Ben de az önce abone oldum. Öncelikle böyle bir dergiyi meydana çıkarmanızdan ötürü sizleri tebrik ederim. Ayrıca hiç bir karşılık beklemeden eski sayıları da iletmeniz çok hoş ve bisiklet dostu bir davranış. Teşekkür ederiz.

@MeTaLioNs sanırım 350 TL gibi bir fiyatı var. Bahçeköy de Trek mağazasında yapılıyor. İstersenin kendi bisikletiniz üzerinden yaptırabiliyorsunuz yada yaptırıp size uygun geometride bir bisiklet öneriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
harika bir dergi ama sanırım üye olalım diye dağıtımında bilerek sorun çıkarıyorlar :D

Her zaman ayın başında bulduğum dergiyi bulamadım.Carrefour'da Dağıtıcı İle İlgili Sorun Dediler.Migros'ta zaten yok.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Hasan Tunalı Aktifpedal'ı aradım bugün. 250 TL'ye fitting yapıyorlarmış. Bisikleti Bursa'ya götürüp yaptıracam sanırım.

@turanilhan Valla ben aboneyim ama daha temmuz sayısı bana da gelmedi. Cuma gününe kadar gelse keşke.

@BF Okuru Bana 2. Sayıyı yollamadılar. Buradan dergi editörlerine duyurulur :)

@MeTaLioNs hadi ya, ozaman buradan editörlerin duymasını beklemeden, yarın ilk işin Cyclist Türkiye'yi aramak ve durumu bildirmek. Sorgusuz eksiği tamamlayacaklardır :)

@BF Okuru Güya haziran sayısı ile yollayacaklardı ama yollamadılar :)

dergisini bitirip vermek isteyen olur ise istanbul içi,seve seve okumak için alır geri veririm

@MeTaLioNs Trek mağazasındaki kişi Türkiye'de tek Amerika'ya gidip eğitimini almış zor bir eğitimden geçmiş. Aktif pedal yapıyor olabilir ama işi uzmanına bırakmak gerek. Yoksa para kazanmak için hangi mağazayı arasanız bizde yapıyoruz deyip bir fiyat vereceklerdir. İstanbul'da Ömer Hayta da bike fitting yapıyor.

@Hasan Tunalı
Aktif Pedal'da fitting yapan kişi Çağrı Terzioğlu. O da Specialized Body Geometry Fit eğitiminden geçmiş birisi.
Onun incelemesini de dergide bu ay yazdık.

@MeTaLioNs
Dergiyi gönderen arkadaşa "MeTaLioNs'a ikinci sayıyı göndermemişiz" dediğimde bi sonuca varamayacağız. Konuyla ilgili info@cyclistmag.com.tr adresine mail atarsanız sorun çözülecektir.
Fitting için de, yukarıda dediğim gibi Aktif Pedal Beşiktaş şubesi ile de bir görüşün.

@turanilhan
@can akıncılar
Dağıtımla ilgili yapabildiğimiz bişey yok. Yaysat ve dergiyi satacak bayi arasındaki iletişimle karar veriliyor buna. Bazı bayiler dergiyi hiç istemiyor, biz gönderin o bölgeye desek bile dergi gitmiyor.
Bayinizden istediğinizi zaman, birkaç kişi arka arkaya aynı bayiden dergiyi istediği zaman dergi oraya gelecektir.
Yine de abone olmayın demiyoruz. Olun yani :D

Temmuz sayısı Pazar günü bayilere dağıtıldı. Haftasonu kargo yapılamadığı için de abonelikleri Pazartesi günü kargoya verildi. Çoğu aboneye de dün ulaşmıştı.
Gecikme ile ilgili yine info@cyclistmag.com.tr adresine mail atarsanız eğer, kargo firmasıyla görüşüp derginin nerede olduğunu sorgulayabiliriz.

Geri