Scudo Sports

Cyclist Türkiye

@Gökhan Toros

Yazınızda sanki Türkiye tek yapan yer orası olduğu söylenmişti. Tabi Aktif Pedal da yapıyorsa ve sizde öneriyorsanız hiç problem değil. :)

Scudo
Daha önce dergi aboneliğim olmadı bu sebeple adres Değiştirme ihtimaline ve yazın memlekete tatile giden bir öğrenci olduğum için derginin gönderileceği adresi abone olduktan sonra kolaylıkla değiştirebileceksem hemen abone olacağım.bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa çok memnun olurum .

@çağlar aslan
Bu sorunuzu bize değil Cyclist Türkiye'ye sorarsanız en doğru bilgiyi onlardan alırsınız.

@çağlar aslan
Adres değişikliği yaptığınız zaman bize konuyla ilgili mail atarsanız eğer gerekli değişikliği yaparız.

İstanbul sınırları arasında bir türlü bulamadığım dergidir. İstanbul'da satılına bir nokta var mı?

@Konnel

Her yerde bulunabiliyor aslında. Evimin köşesindeki bakkalda bile var hatta :).

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Edip Dinçer

Taksim, Bakırköy D&R'larda yok,
Bakırköy, Taksim, Bahçelievler, Güngören gazete bayilerinde yok,
Bahçelievler carrefour'da yok, Marmara Forum Carrefour'da o en elektornik bir alet mi dediler=))
Maxi Migros'ta yok.
Şimdilik yoklar bunlar.

Türkiye'de dergicilik başlı başına bir çiledir, dergi dağıtımı apayrı bir çiledir. bu çileyi çekmeyenler sadece doğan, ciner vs büyük medya grubu dergileridir. zaten dağıtım şirketleri de bu gruplara ait. akla hayale gelmeyecek saçma sebeplerden dolayı bir derginin dağıtımını tamamen ihmal edebilirler, isterlerse bir dergiyi 1 ayda tamamen piyasadan silerler.
okurların dergiye sahip çıkması, dergiyi göremediğinde bayiye ısrarla sorması bu konuda çok önemli. atalarımız "bayinizden ısrarla isteyiniz" lafını boşuna dememiş.

@Konnel

Ay sonu olduğu için olabilir. Bir de Migros'larda ben de bulamıyorum.
Ama köşebaşı gazetecilerinin hepsine sorunsuz bir şekilde bulabiliyorum ;)

@Edip Dinçer
Bu ay baktığımda migros larda bende göremedim

@Konnel
İnkilap kitabevinde vardı bahçelievler metroport ta. Bakırköy capacity D&r da da vardı [emoji5] [emoji605] [emoji605] [emoji605]

Yenikapıda İstanbul Deniz Otobüsleri'ne ait hızlı feribot büfelerinde de satılmaktadır dergi. Terminallerde de vardır mutlaka.

Cyclist Türkiye'nin (link) üzerinden 1 aylık seçeneğiyle kargo dahil 9,5 TL'ye edinebiliyorsunuz arkadaşlar.

Dergide Gürsel Akay'ın yazılarını okuyorum. Kendisini tanırım ve severim. Ama ne tıp diploması ne de diyetisyenlik diploması var, yazılarının yayınlanması doğru mu? En son yazısında "bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış" şeklindeki ifadeleri çok fazla kullanmış. Ama bilimsel çalışmalara referans vermemiş. Kişisel deneyimlerine dayanarak yazdığı yazıların dergide yayınlanmasını doğru bulmuyorum. Sağlık ve beslenme konusunda yazı yazacakların bu konuda diplomalı olmasında fayda var.

@clubber İçimden geçenlere tercüman olmuşsunuz. Ben de aynı konudan rahatsızım. Gürsel Bey zaten bilgisini aktarırken zaten tamamen doğru çünkü ben uyguluyorum gibi bir dil kullanıyor. Şahsen bu da beni okuyucu olarak rahatsız ediyor.

Dediğinizin %95 doğru olması geri kalan %5 için size kredi vermez maalesef.
Normalde hem dergiyi hem yazarı zor durumda bırakabilecek içerikler bunlar ama memlekette kimsenin birşeyden korkusu yok. Aynı derginin yurtdışı versiyonlarında çok dikkatli bir dil kullanılıyor. Mahkemeye verir süründürürler adamı öyle tıbbi konularda kesin konuşursan.

İnsanın enerji üretme mekanizması tam olarak bilinmiyor. Tekrar ediyorum, insanlık olarak vücudumuzun enerji üretirken takip ettiği adımları, etkileşimleri, tepkimeleri vb daha tam olarak bilmiyoruz.
Hal böyleyken yorumu siz yapın.

izmirde kitapsan dr ve remzide rahatlıkla buluyorum

Merhaba,

Bu ay İnan Özdemir'in yazdığı Tour de France Sonrası yazısını ve Tour de France sonuçlarını dergiye almak istediğimiz için baskıyı bekletmek zorunda kaldık.
Bu nedenle Ağustos sayımız birkaç gün geç raflarda olacak.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
Ağustos'un gecikmesine sevindim, Temmuz'u almaya bugün yetişebildim anca çünkü :D
Şu an siteden bir aylık abonelik geçsem Temmuz mu gelir Ağustos mu?

Geri