Scudo Sports

Cyclist Türkiye

@Gökhan Toros

akıl vermek gibi olmasın ama siteye bir abonelik formu, ödeme için de iyzico/payu gibi bir altyapı tüm süreçler onaylar dahil 3 gün :) Ayrıca abonelik için dijital mecra reklamları ve dönüşüm izleme olayına da girersiniz. Yazılım konusunda bir sıkıntı var ise destek olalım...

Scudo
@Kaan.Özçelik
Güzel tişörtmüş. :)
Insallah rengi çabuk solmaz da doyasıya giyersiniz.

Tişört jesti güzel olmuş, ben de dün beden verdim ama biraz zorlayacak gibi :)
Dergi gelsin de gerisi teferruat. Bu arada 1. ve 2. sayılar da hediye gelecek ama bende daha önceden olduğu için dergiler geldiğinde daha önce ulaşamamış arkadaşlara gönderebilirim.

Şikayetçiyim ey Cyclist ekibi. O kadar yol bisikleti resmi ve yazısına maruz kaldım ki üç aydır, son bir kaç haftadır her gün kendimi Triban 500e bakarken yakalıyorum.
Biz de öğrenci adamız ocağımıza incir ağacı mı dikeceksiniz? :(

Cyclist dergimizin 3. sayısını da beğendim :) yalnız, yukarıda arkadaşların da yazdığı gibi; yurtdışı tur ve gezilerine, tanıtımlarına, her sayıda yer vermektense, ülkemizden gezi, tur, rota ve fotolara, söyleşilere ağırlık verilmeli diye düşünüyorum. her ne kadar bu sayıda Şile turu-gezisi de olsa, yurtdışı rotalarına çok fazla sayfa ayrılıyor bence. oralara gidip, konaklayıp, gezecek yurdum insanı sayısı ne kadar çok olabilir ki? biz Avrupa vatandaşı değiliz ki, şehirler arası yolculuk yapar gibi, İsviçre'ye, Girit adasına, İtalya'ya gidebilelim. zaten güzel memleketimde, yol şartları çok da düzgün olmasa da, farklı coğrafyalarda o kadar güzel ve çok gezilecek, turlayacak, rota varki, say say bitmez...Dergi yönetiminden, bu konuya eğilmelerini özellikle rica ediyorum. herkese keyifli okumalar, hoşça kalınız :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/13/c4689241175f9a81c0158c27b3565cf1.jpg.

Bisiklet rehberi hediye yaziyor ya, ek bir kagit mi bu yoksa derginin icinde mi? Alacagim derginin posedinde ek bir kagit yok, ona gore alacagim.

@andjustice4all

Derginin arkasında ek olarak duruyor.
Poşetin arkasında reklam değil, tekrar bir Cyclist kapağı var yani :)

• Beğen
Tepkiler: andjustice4all
@Gökhan Toros

Izmir Balcova Kipa'da tek kalan derginin ekini ya calmislar ya da tasinirken dusmus o zaman :(

@andjustice4all
2015-05-14 14.09.04-2.jpg

Bu şekilde olmalı.
Poşetin içinde yoksa eğer matbaa tarafında bir hata olmuş demektir.
İsterseniz dergiyi alıp bize alıcı ödemeli olarak yollayın. Biz matbaaya iletelim hatayı. Size de yeni dergi gönderelim.
Ya da hiç uğraşmayın, direkt sitemiz üzerinden tek sayı satın alın, direkt kargolayalım adresinize :)

• Beğen
Tepkiler: YİĞİT ASLAN
@Gökhan Toros

Dergiyi alip baktim, posetin icinde degil de derginin icindedir diye ama cikmadi. Posetsiz kargolasam oluyor mu sevgili Gokhan? :D

@andjustice4all

Bana özelden adresinizi atarsanız ek gönderelim size.
Derginin gelmesine gerek yok. Biz şikayetimizi ilettik matbaaya :)
Hata için özür dileriz

tişört kimlere veriliyor abone olanlaramı

Bu ayki sayıyı henüz alamamıştım. Netten sipariş imkanını ve hediyeyi görünce dayanamadım. Demek ki hediyeden maksat hasıl oldu. :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
@Gökhan Toros

Est. ne özrü, derginin özenli iş yaptığına da böylece bir kere daha şahit olduk. Özelden adresi yazıyorum, biraz zahmet verdim ama :)

@Cem Ç.
Evet. Abone olanlara bu şekilde küçük bir hediye veriyoruz :)

@andjustice4all
Ne zahmeti. Hatayı düzelttik sadece, ekstra bişey yapmadık :)
Ekinizi kargoya verdik az önce. Yarın elinize gelir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: andjustice4all
Kocaeli Korfez ilcesi tutunciftlik carrafoursa da 2. Sayı vardır. Firma geri gondermedin alabilirsiniz.
3. Sayının sonunu ben aldım :)
2. Sayıyı görünce şaşırdım.
Alamayanlar için bilgi olsun.

Geri