Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Güzel bir dergi olmuş çıktığından beri hiç kaçırmadan aldım umarım devamı gelir

Scudo
Abonelik işlemleri, daha önce de belirttiğim gibi bankadan kaynaklanan sebeplerle oldukça gecikti.
Bu nedenle site üzerinden kredi kartı ile satışı bir türlü başlatamıyoruz.
Fakat info@cyclistmag.com.tr adresine abone olmak istediğiniz şeklinde, kargo bilgilerinizi içeren bir mail atarsanız eğer, EFT/Havale üzerinden aboneliğinizi başlatabiliyoruz.

İlgilnenen arkadaş size en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Ayrıca;
Abonelikler Mayıs sayısı ile başlıyor ve ilk iki sayı da hediye olarak gönderiliyor.

@ilker özmüş, @seffahcabbar

@Gökhan Toros Bende ilk sayı yok. Yarın ilgilenen arkadaşı arayacağım. Teşekkür ederim. :)

Diğer iki sayı var nisan mayıs sayıları!

@Gökhan Toros

Gökhan, ilk iki sayı alanlarda zaten var; yıllık abonelik abone olunan aydan itibaren 12 sayı + 2 sayı hediye gibi mi düşünelim?

DÜZELTME

Bugün dergi elime geçince okuyup farkettiğim üzere, Cyclist Türkiye dergisinin Mayıs sayısındaki köşe yazımda, Cino Cinelli' nin kazandığı Milan-San Remo yarışı, 1943 yerine 1944 olarak baskıya girmiştir. 1944 ve 1945 yıllarında Milan-San Remo yarışı savaş nedeni ile yapılmamıştır. Baskı öncesi gözden kaçan bu yazım hatası ve dikkatsizliğim için tüm okuyucularımızdan çok özür dilerim. Cino Cinelli Milan-San Remo yarışını 1943 senesinde kazanmıştır.

Dergi zaman içerisinde geliştirilecektir. Şu anda yapılanlar da çok iyi fakat daha sonraki sayılarda tabi ki iyi konular, yazılar yer alacaktır dergide.

@Kurtuluş E.
Evet.
Mayıs sayısından başlayacak şekilde 12 sayı için abone olacaksınız. Birinci ve İkinci sayılar ise hediye olarak gönderilecek size.

@Atacan KSK
Abonelik :)
Hem sizin hem de bizim için daha avantajlı.

O zaman abonelik olayına abanalım arkadaşlar. :)
@Gökhan Toros Bizim için avantajlı olması lazım değil dergi yaşasın yeter. Bisiklet ile ilgili adam akıllı bilimsel bilgi sahibi olabiliyoruz. Ne olursa olsun dergi yaşamalı.

Emeğinize sağlık her sayıda daha güzel oluyor dergi. Şahsım adına dergide emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Cyclist ekibi gerçekten başarılı işler çıkarıyor.

Derginin fiyatı nedir ? Abone olmak için ne gerekiyor ?

Şanslı günümdeyim sanırım, akşam gidip piyango biletimi alsam acaba?

Sabah Cycling Plus dergim (İngiltere'den) yanında 2 adet levye ile, biraz önce de Cyclist TR dergim yanında abonelere özel t-shirtle geldi :)

Hem dergi hem hediye için ekibe buradan teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Çok güzel @Kaan.Özçelik. Hediye Tshirt'ün fotosunu atar mısınız? Belki gaza gelip abone olurum. :)

Bu sayı daha çok hoşuma gitti. Colnago ile yapılan söyleşi ve Grup set değerlendirmeleri güzeldi diğer bölümlerine zaman buldukça bakıyoruM.Yalniz mtb ile ilgili hiç bir şey yk gibi bu memlekette yoldan çok mtb ci var ayrıca Türkiye de bir çok turcu var sürekli elin yaptığı tura bakıyoruz bana ne Davos'ta n memlekette daha güzel yerler var turcu l ar var

Turcularla ilgili bilgiler çok az. Evet yol/yarış bisikletleri önemli ama birazda tur lütfen

Geri