Scudo Sports

Cyclist Türkiye

@Hasan Saylık
merhaba, bahsettiğiniz kardeş dergiyi ne sanal ortamda ne de kitapevlerinde göremedim. acaba yazım hatası mı var? oldukça merak ettim, aydınlatırsanız sevinirim, hoşça kalınız :)

Scudo
Dergiyi Çorum'da arayanlar için söylüyorum. Carrefour'da var! Daha elime geçmedi; ama bisikletle hiç alakası olmayan bir arkadaşıma ' aklında olsun bir yerde bulursan bana al' dedim netekim almış da. Ben derginin nisan sayısını ondan alamadım daha. Bu arada arkadaşım 'ne dergisiymiş la bu' diye karıştırayım derken derginin tamamını okumuş. Şimdi kendine şehir bisikleti bakıyormuş netten. Foruma düşerse yardımcı olun haaa! :) Hayırlısı olsun bakalım.

Isparta da mimar sinan camiinin karşısındaki büfeciyle derginin ikinci sayısını alırken biraz muhabbet ettik... Adam verirken ya bu dergi ne böyle gelen giden bunu soruyo dedi ilk sayı iki günde bitmiş ikinci sayıda dün gelmiş ben aldiktan sonra son bi tane kaldı almak isteyenlere duyurulur...

Ilk sayinin traji nasil acaba merak ettim satislar iyimi?yetkili arkadaslar soyleyebilirmi.

"Bisiklet Yarışı İzlerken" konulu yazıyı çok beğendim.Tam da forumda sormayı düşündüğüm şeylerin cevabı olmuş.
Artık yarışları daha bilinçli izleyebilirim... :harika::harika:

2. sayı çok güzel olmuş, ilk sayıyı pek beğenmeyen birisi olarak bu sefer yorumlarım son derece olumlu :)

Migros'ların hepsinde mağaza müdürüne rica ederseniz 1-2 gün içerisinde getiriyorlar..

Dosyalar

• cyclist turkiye nisan.jpg
    cyclist turkiye nisan.jpg
    61,7 KB · Okunma: 55
  • Beğen
Tepkiler: alabao
sanırım abone olabiliyorsunuz arkadaşlar; (link)

2. sayıda dağ bisikleti ile ilgili bilgilere yer verildi mi acaba? İlk sayıda göremedim.

@emrehan.

Dağ bisikletleri hakkında 5 sayfa inceleme yazısı var. Kaçırma derim.

@muratcolakoglu ilk sayıyı aldım zaten bundan sonra da alacağım bütün sayıları inşallah

Geri