Eee daha ayın 3ü bu sayı da bitti Bir solukta okudum aç gibi...
Güzel sayı olmuş yine elinize sağlık. Birçok konu vardı ilgimi çeken. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sayfa sayısını arttırsanız mı biraz ne yapsanız?
2. Sayıyı dün aldım bu gün biraz göz gezdirdim, içerik ilk sayıdan iyi diyebilirim. Haddim değil ama içerikte eksik bişeyler var doyurucu değil sanki. Şuan yaşadığım yerde yolumun üzerinde bir kaç market'te yoktu sadece benim için gelmiş gibi bir bayide 1 tane varmış onuda ben aldım Geçen ayda aynısı olmuştu. Ya ben bulamıyorum, yada gelmiyor buralara.
Site üzerinden abonelik başlarsa abone olurum aramaktan kurtulurum.
Yeşil çay içiyorum sizede tavsiye ederim @Anonim Savaşım yeşil çay'a yöneldim ben, sanada öneririm Bünyeye iyi geliyormuş Bu arada reklamda sayfaya yakışmış
Çorum'da nerede bulabiliriz bu dergiyi?
Bir de ilk sayısına nasıl ulaşabiliriz.
Tamam, ikinci sayıyı bir şekilde buluruz da birinci sayı önemli arkadaş.
Set yapacağız yani...
Ciltlettirip duvara asacağız
göbek mi jant mı yazısı çok güzel... 29, 27,5 ve 26 seçimlerine de katkı da bulunuyor. Kara büyü de güzel demek bütün bisikletler tek yada 2 fabrikada tayvan da üretiliyormuş. zaten bunu biliyorduk ama medya da yer alması güzel.. cycle chic yazısı ise iyi niyetli bir girişim ama bisiklet ulaşım altyapısı olmayan ülkemizde insanları en hafifi 1,5 tonluk arabaların arasında bisiklet sürmeye teşvik ederken biraz dikkatli olmak lazım.. tabi leopar desenli ayakkabı sizi arabalardan koruyorsa bilmem. Denemek lazım. tabi leopar desenli ayakkabıyı tanıdıklar görmesin diye sabaha karşı 5 te bisiklet sürüleceği için trafik olmaz ve risk çok düşük olur..
@Samet Arslan fifacıyız ezelden. Mouse ile fifa 98 oynadık, 2000'de uzaylılara topçuları kaçırttık, 2002'de orta sahadan ışık saçarak giden şutlar attık...
Kardeş dergimiz Socrates'de Nisan itibariyle ilk sayısıyla piyasada. Tamamen bisiklet dergisi olmasada isteyenler için farklı bir alternatif olacaktır. Ben almayı destek olmayı düşünüyorum. Yazarları arasında Caner Eler'de var.
İlk sayıyı şans eseri Marmaris carrefour da diğer dergilerin üzerini kapatması sonucu kalan tek bir adet olarak buldum bir hafta önce. Yarın da yeni sayıyı kısmetse almaya gideceğim sabah.
Bu derginin çıkması beni gerçekten mutlu etti...