Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Dergiyi okudum bitirdim. 100 üzerinden 85 aldı. Çeviri yazılar dışında çok güzel Buldum.

Scudo
2 uçak yolculuğum boyunca bitirdim dergiyi. Beğendim genel olarak. :)

adet yerini bulsun, bir foto da benden olsun :)

https://i.hizliresim.com/DlrBQ6.jpg

dergiyi çok beğendim, yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

Ben de yeni bitirebildim. İlk sayı acemeliği diyeceğim ama baskı daha doğrusu tasarım ile ilgili sıkıntılar var. Tasarım yapılırken dergi sırt kalınlığı dikkate alınmamış, ilk baştaki yazılarda resimlerin bir kısmı, yazıların ise son karakterleri sayfaların kırılma noktalarına çok yakın, bazen iyice katlamak çekiştirmek gerekiyor...

İçerik ve dağılımını çok beğendim. Bir sorum da fiyatlar üzerine... Niçin ürünlerin fiyatları pound üzerinden? Bahsedilen çoğu ürünün distribütör reklamı da var dergi içerisinde... Bunların TR fiyatı, hatta çoğu sitede EUR/USD ile alınabiliyorken Türkiye'de pound işlem hacmi zaten azıcıkken bu şekilde verilmesi acayip geldi. (Dergi İngiliz kökenli diye düşündüm ama diğer alanlardaki gibi, fiyat kısmının da lokalleştirilmesi gerekir bence, en azından daha çok kullanılan paritelere dönüştürülebilir.)

Beğendim ve abonesi olacağım. Uzun yıllar okuma fırsatımız olur inşallah...

Kahveyle başlayan geleneği adaçayıyla devam ettirmek istedim, almak için biraz geç kaldım ama arayı kapatıcam kararlıyım :) DSC_0650.JPG

Dergiyi alan varsa fiyatı nedir?

2.sayı Nisan ayında mı satışa çıkıcak?

@Emre Akkanat

Evet,aylık dergi :) Gökhan Kutluer nisan sayısının hazırlıkları sürüyor yazmıştı instagramda.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
@ahmetkya
Bir paket sigara parası.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@ahmetkya

Olur mu aksine yüzümüzde tebessüm oluşturdu. :hhhhhh: Sadece biraz geç kalmış bir soruydu, 3 hafta kadar :) Bir de çıktığında fiyatı hakkında çok konuşuldu,onu getirdi akıllara.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
"Kapakta yazan bisikletle kilo vermek mümkün mü" kısmı hangi sayfada acaba ya ben mi atlıyorum bu yazıyı.

@Ömer Ş. 19 sayfa olunca üşendim okumaya :hhhhhh: konyadan alacaklar için kule dr 'da var haberiniz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: taskin
Merhaba, biraz geç kaldim ama sonunda sakarya'da dergiyi temin ettim. Dikkatli ve keyifli bir sekilde sindire sindire okudum. Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Başarılı bir dergi olmuş. Birçok katılmadığım ve oldukça subjektif bulduğum noktalar da var. Sonuçta bakış açısı ve dünya görüşü ile ilgili farklar heryerde olur. Bir yol bisikleti kullanıcısı olarak kendime kıyak çekilmiş gibi hissettim :) Konuşulacak çok şey var ve zamanla forumda konuşulur. İkinci sayıyı sabırsızlıkla bekliyorum...
Sevgiler. image.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11070013_864027986986757_3549038035205113482_n.jpg?oh=6d32c44b48bb6a53b0aa688ed1e1f36d&oe=557A4B4A&__gda__=1433963808_28faa91ac822f6fd2335e339d9e0c561

Almanya-Cyclist Türkiye

• Beğen
Tepkiler: alabao
Geri