Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Zaten her sayıda farklı konulara ağırlık verilecek deniyor. Fiyat konusunda ise Fransız Velo Magazine dergisi örneği ile konuya gireyim dergi fiyatı 16 TL. Sponsorları o kadar güçlü ki dergi satıştan değil reklamdan kár ediyordur eminim . Şimdi sonsorlari sayıyorum, Skoda, Mavic, Rapha, Garmin bunlar ilk sayfalarda tam sayfa yani sağlı sollu reklam verenler. Sonra Trek,Sram,Canyon,Bmc,Ford,Time,Sells Italia,Giant,Tacx,Fsa,Colnago,Sportsful,Bianchi,Corima,Fizik,Polar,Kuota,Look, bunlarda sea sayfalarda ki reklamlar,bu kardi destekle bile dergi 16 lira. Bu dergiler swath yukari ayni fiyata basiliyordur. O yüzden fiyat çok normal ,herkesin zevki baska kimi netten oğrenmek yeter site dusunur kimisi okumayi elinde gormeyi sever tercih meselesi ama biz destek olmazsak bisiklet dunyasi nasil buyuyecek ?

Scudo
bir maruzatım vardı, dilekçemi buraya yazıyorum:

büyük tur:italya yazısında şöyle bir cümle var: 'paul kırmızı bölgeye yaptığımız bu erken turların karşılığını tombayi aştıktan sonra grappa yamaçlarında alacağımıza garanti veriyor.'
buradaki kırmızı bölge kavramınin nabız ile ilgili olduğunu anlamayan olabilir, ek notlar gerekebilir efendim.

arz ediyorum.

Koymazsam ölürüm :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/08/78bfda23e6b74721f3e3e9d63b545ad5.jpg

Annem benden önce okudu dergiyi, çok beğendiğini söyledi. Ancak kapaktaki kilo başlığı ile ilgili yazıyı bulamadığından şikayet etti. Bulan varsa yeşillendirsin :)

.11046415_10153016042361832_8304505184301038604_n.jpg

Ümraniye D&R'dan aldım. En az 5 adet daha vardı..

Emeği geçen herkese teşekkürler. Ben çok beğendim.

• Beğen
Tepkiler: alabao
Sayın @Kaan.Özçelik'e çok teşekkür ederim. Tam dergiden umudu kesmişkan bana PTT Kargo ile gönderdi elindekini.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/09/726b294e2ad8cad1cbc8a0dcb420cb29.jpg

Masamdaki sıralı yayınlara bir tane daha eklenmiş oldu.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/09/bc0c1010fedcebcc39250535efb0a41f.jpg

Bakirkoy meydan d&r'da 6 adet vardi 1ini ben aldim su an 5 adet var

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/09/36a8e4ad0f39dba8aa506630e52882b3.jpg

@turanilhan

Turan Bey Merhaba,
Bozburun yazısının sizi mutlu etmesine sevindim, fakat rota-eğimler ve yol durumu ile bilgiler öğrenmek istediğinizi yazmışsınız, ne hissettiğimizi ve ne yediğimizi merak etmediğinizi söylemişsiniz.
Bizim için bir bisiklet turu sadece rota-eğim-yol durumu gibi değişkenleri ifade etmiyor malesef, bahsettiğiniz bu detaylar tabiki tur için önemli kalemler olsa da, çok fazla detay işine girilince yazının sıkıcılaşması gibi bir durum söz konusu olabiliyor. Yani belki siz konuya çok teknik bakıyorsunuz ama bir başkası gerçekten bu bölgede nerede kalınır, gitsek ne yeriz, nerede keyifli bir kahve içeriz diye bakıyor olabilir. Biz tur yaptığımız zamanlarda genelde o tura bir bütün olarak bakıp, ''gün içerisinde 800mt tırmanış yapacağız ama akşamında da şöyle keyifli bir yerde konaklayacağız'' kavramıyla yaklaşıyoruz. Açıkcası yazıda, asfal kalitesi, belli başlı eğimler, ve uzaklık bilgileri zaten var... Daha fazla ne gibi bir detay istediğinizi belirtirseniz ben size ayrıca bilgi verebilirim...

@Hasan SAYLIK Elimdeki son kopyayı göndermek için özelden adres bekliyorum :)
Kargo sizden...
Böylece gönül rahatlığı ile "Görev Tamamlanmıştır" diyebileceğim.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/09/70b4785c3b2aa4a3fe7c4002b59640a8.jpg

Yeni trend :) iş yerinde mola zamanı :)

Körfez Carrefour Sa da var. Bitmişti. Yetisemedim. Söyledim getirdiler yine.

Bu haftasonu Ankara Nata Vega AVM'deki Arkadaş Kitapevine sordum; bırakın bulmayı böyle bir dergiden haberleri yoktu.

@Haluk U.
Mekanlar hangi dergileri istediklerini seçebiliyor mu? Eğer öyleyse Nata Vega gibi Mamak'ta bir AVM'de derginin olmaması çok şaşırtmaz ben. Muhtemelen Kızılay Dost'ta ya da Kentpark D&R gibi yerlerde daha kolay bulunabilir.

Mehmet Ali Abi Sağolsun Bana Dergiyi Ismarladı :) Buradan Tekrar Teşşekür Ediyorum.

Dergiyi Çok Başarılı Buldum. Dergi İle Kahve Keyfi Yapanlara İnat. Dergi İle Gazoz Keyfi :D

Cyclist.jpg

Bugün dergiyi alma fırsatı buldum.Eve gelince hızlıca bir göz gezdirdim, ben çok beğendim. 2.sayı çıkana kadar bunu 5-6 defa okurum heralde :) 20150309_192812.jpg

koşun la koşun!
çanakkale carrefour da var! rafta yoktu depodaymış daha rafa konmadan aldım :D

Dergiye kapak konusunda bir eleştiri yapayım: Genelde yabancı dergilerde şehir içinde şehir bisikleti ya da vintage bisikletli çekimler olur, yol bisikletli çekimler ise köylerde ,küçük yerleşim birimlerinde, yokuşlu, virajlı dağ yollarında olur fakat kapakta şehir içinde ve yol bisikleti kullanarak bir konu oluşturmuşlar. Yani şöyle çekimler olsaydı daha iyi olabilirdi. @Gökhan Toros
9163 dosyayı görüntüle 9164 dosyayı görüntüle

@Can Özbek

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum Can Bey,

Ben ve bir arkadaşım bu yaz Ege veya Akdeniz bölgelerinde 3-4 gecelik bir tur düşünüyoruz. Yazınızda bahsettiğiniz rota bizim rotamız olabilir ancak okurken rota hakkındaki bazı soru işaretlerine cevap bulamadım, örneğin;

Ben dağ bisikletine, arkadaşım ise tur bisikletine sahip. Benim dağ bisikletine sahip olmam bu rota için problem oluşturur mu? Ayrıca benim bisikleti V Fren, çok sert yokuş inişleri varsa frenlerimin sorun çıkarabileceğinden endişeleniyorum.

Kondisyonumuz her ne kadar iyi olsa da yarım saat sürecek yokuş tırmanışlarını kaldıramayız. Rota boyunca tırmanılan yokuşların genel karakteristikleri ve yükselti farklarını merak ediyorum. Bahsettiğiniz %7 ve 8 lik eğimler yanlış anlamadıysam rotanın sadece belli bir kısmı için geçerliydi, yani tüm rota içi değil.

Bir de biz çadır ile gitmeyi düşünüyoruz, çadır için uygun alanlar hakkında biraz bilgi sahibi de olmak isterdim doğrusu.

Geri