Scudo Sports

Cyclist Türkiye

Bakirkoyde oturanlar carusel migrosdan bugun aldim 3 tane vardi birini ben aldim 2 kaldi:)

Scudo
Yeteeeer, bıktım bu İstanbulluların şurada dergiyi buldum sekiz tane aldım kahvemi içerken okuyorum edebiyatına :D bu ülkenin başkenti Ankara değil mi yurttaşlarım, neden Ankara dururken köhne İstanbul'da satılır ki evvela bu dergiler :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Yılmadan, bıkmadan yazacağım. İstanbul, Ankara, İzmir dışında dergiyi alan var mı... Hadi memleketimi geçtim, örneğin Adana, Gaziantep, Kayseri civarı dergi görüldü mü :)... Süreli bir yayına bu kadar talep olması sevindirici.

Yav arkadaş ben bu işi anlamadım. Dünden beri iki adet dergi bayisine gittim, ikisinin de rafları bomboş. Hatta bir tanesine Salı günü gittiğimde bir sürü dergi vardı. Neler oluyor, birisi yolumdaki tüm dergicilerden dergileri toplatıyor mu? :D

Şu an için durum şöyle (dergiyi geçtim, asıl mesele bardaklar):

8 kahve (bunlardan ikisi derginin editöründen, ayrıca arada karton bardaklar görüyorum, yeterince klas değil)
1 çay (ince belli bardakta, takdir ettim)
1 mandalina (ciddiyetsiz bir yaklaşım)
2 bardaksız (bardaklı fotoğraf fırsatını teptiler, bir sonraki ay unutmasınlar bardakları)

Ayrıca fotoğraf karesine işiniz, tuttuğunuz takım, hobileriniz, kısaca sizin hakkınızda bilgi sahibi olabileceğimiz objeler sıkıştırmayı da unutmuyoruz.

Bunlar önemli.

Mevcutta var mı bilmiyorum ama bugün yola çıktı, muhtemelen yarın Ordu sınırlarına girecek bir tane :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
herkes pazarlama uzmanı olmuş, fiyat politikaları falan. Hiç bir ürünün hedef kitlesi "herkes" olamaz. Bu içerikle, ücreti ile, tasarımıyla, ulaştırılan mecra vb. bir çok parametre ile değişir. Uygun görürsen alırsın, görmezsen almazsın. "e ama bu bisikletçi dergisi, destek olacaktım ama şu para olsaydı olurdum, yok gavur kahvesi ile içip moda diye gezenlere yapılmış..." tatava yapma al geç...

@Latif Ç.

It's not as latif as your name güzel kardeşim.

Eleştirmeyek mi? Millet fikirlerini sunmasın mı? "Tatava yapma" ne demek? Sabah ters taraftan mı kalktın?

Argo seviyorsan aşağıdaki bağlantı yardımcı olabilir:

(link)

Foruma aynı gün üye olmamız dışında herhangi bir ortak yanımız yok kanımca.

Eleştirmeden, eleştiriyi hoşgörüyle karşılamadan başarılı olamayız. Allah aşkına bu neyin tartışması?
Gökhan Bey'i yürekten kutluyorum. En yakın zamanda yıllık abonelik için görüşeceğim. Başarılar dilerim.

3. ve son olarak İzmit Real'e gittim. Malesef burada da bulamadım ve aramaktan vaz geçtim. Bir yerde denk gelirse alırım, gelmezse ne yapalım...

İzmit'te bu dergiyi alabilen olursa paylaşırsa sevinirim.

@Tahir Keskin

Mutlu (kapaktaki diğer arkadaş) böyle birşey paylaşmıştı 2 gün önce;
"Yahyakaptan Gros Kiler karşısındaki gazete/dergi satan yerde mevcut! Satışlar hızlıymış, tükenmeden alın!"

Belki hala vardır orada.

@Gökhan Toros
Tüh bilseydim giderdim bugün oraya. :( Bana çok ters olmasına rağmen arabaya atlayıp öğle arası Real'e gittim. Ulen ironiye bak, arabaya atlayıp bisiklet dergisi almaya gidiyorum. :D

Eskişehir'de bulabilen var mı arkadaşlar??? :kötü:

@Gökhan Toros
İşte bu laf cuk oturmuş :D

@Merickagantek
Dun oradaydim, yoktu malesef
YGSye kadar aramayi biraktim

Sanıyorum dergiyi Ankara'dan temin etmek henüz mümkün değil.

Geri