Scudo Sports

Cyclist Türkiye

@nolefAçıkçası e-kitap okumayı denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ( ben biraz eski kafayım ) ; elektronik kitap vb. okumanın ruhu yok arkadaş. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Birde şu var bu ülkede e-kitap, basılı kitaptan daha pahalı, sakın şaşırmayın ha buna. Belkide alışsaydık daha güzel olurdu bilemiyorum ama bana e-kitap ruhsuz geliyor.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
Bu gibi konular bende nedense nostaljik etkiler uyandırır. Bir epistemistik cemaat havası içerisinde dayanışmacı ruh harekete geçer. 90 lı yılların başında pentagram ın ilk kasedi çıkarkende hadi bu ilk alalım sektörü canladıralım havası vardı. Şimdide bir parça o hava içerisinde hareket ediliyor. Güzel bir gelişme tabi. Ama insan şunuda sormadan edemiyor. İnternette olmayıpta dergide bulunabilecek ne olabilir. İşte bu internet mertliği bozdu. İnsanın canı btwin iç lastik fiyatına bir dergi almak istemiyor açıkcası. Birde şu var kişisel olarak yıllar öncesinde bir yazarın söylediği bir söz Türkiyede kültürlü olmanın bir karşılığı varmı şeklinde. vallahi yok. Yani cehalet mutluluktur.

Bisiklete ve bisikletliye saygı için gereken algının oluşmasında bu derginin olumlu katkısı olacaktır. Raflarda yer alsın, herkes görsün, sen al, ben alayım... Fiyat konusu sanırım toplum olarak okuma alışkanlığımızla ilgili. Sigara ile yakıt ile karşılaştırma yapılabilir ama mantıksız olur. Günlük gazete ile karşılaştırmak daha kabul edilebilir. Abone olurum, isteyene de geçmiş sayıları gönderirim

kağıdın kokusu, parmağını yalayıp sayfayı çevirmek ve sayfaları çevirirken çıkan hışırtı miss. sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Hafta sonu dergi okurken, kahve yudumlamak güneşe karşı, yada deniz kenarında bakınmak tekrar tekrar okumak gibisi yok. En güzel yanı da her sayını alıp koleksiyon yapmak.

Zorda olsa Kozyatağı'nda dergiyi bulabildim. Kiosk ve Migros'ta yoktu. Küçük bir markette son kalan dergiyi aldım hemen :)
2015-03-03 12.09.23.jpg

@K. Mustafa
İnsallah diğer saçma dergilere benzemez.....(ünlülerimizin bisikletle çekilmiş çıplak ve ya yarı çıplak fotoğrafları falan olursa FHM alırım daha iyi......) :acpsnr::acpsnr:

Bugun d&r a ugrayan var mi ? Halen gelmediyse bos yere yolumu uzatmayayim.

Arkadaşlar Capitol D&r'da dergi bulunabiliyor.

@evrenozbilen
Onları her yere bir şekilde sokmaya çalışıyorlar da o yüzden dedim...

@Özgür K.
D&R'a geldi dergi

alıp daha okumadım ama gayet samimi, bilgi dolu bir dergi olacağa benziyor.
kapaktaki kişinin de az çok tanımış olduğumuz Gökhan toros kardeşimizin olması ayrı bir güzellik katmış.

Türkiyemizde buna ihtiyaç var, bu kültüre ihtiyaç var. inşallah uzun ömürlü olur.

@murat serbet
adamların kendinden haberleri yok. dün bana ayın 15'inde ancak gelir dediler -.-

ben derginin çıkışındaki aksaklıkları elştirir gibi görünsem de ilk sayısı için normal. aksaklıklar işler rayına oturana kadar olur elbette. popular science diye bir dergi var ama arkasında sanırım doğan grubu var. fiyatı 3.90 lira. çıktığından beri fiyatı değişmedi ve neredeyse 3 seneye yakındır piyasada. şöyle bir gerçek var. teknoloji çağında yaşıyoruz. 3.90 lira para ama para değil diğer dergi fiyatarı ile karşılaştırıldığında. tüm süreli yayınlar artık elektronik ortama taşınıyor. basılı gelenek bir zaman sonra hızla azalarak yok olma noktasına gelecek. geleneksel olarak baskısı devam eden yayınları çok çok 10 seneye kalmaz basılı halde bulamayacağız.

sorun şu, ben bu işi yapmam. yapana da kızarım ancak, biri bu dergiyi satın alsa, tarayıcıdan tarasa ve sadece tanıdıklarına dağıtsa kim ne yapabilir? ruhumuz duymaz. popular science dergisinin pdf leri var, hatta samsung un dergi uygulamasında ücretsiz ama ben parasını verip alıyorum.

cyclist dergisi de, fiyatı 4 lira yapabilseydi keşke, işte o zaman ben bir tane kendime bir tane de otobüslerde bırakmak üzere alırdım. şimdi bulabilirsem :) alacağım.

@Çağrı Soylu
Son iki tane kaldı :) http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/03/7fc830e6e2792f78bb85381a668d00fb.jpg

Bence derginin çıkışında aksaklık fazla yok. Ben sabah gazete bayisinden aldım. Bence D&R vb. gibi mağazaların kendi iç işleyişleri yüzünden derginin raflara alınması vakit alıyor olabilir. O yüzden gazete bayilerinden şaşmayın arkadaşlar. Bence derginin kendisinde aksama yok.

Dergiyi, iş yerime yakın olan migros çekmeköy eltes mağazasından satın aldım. 2 adet daha var. :)

Henüz okuma fırsatım olmadı, içerik olarak yazılardan daha çok, fotoğraf ve reklamların fazlalığı dikkatimi çekti.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_20150303_160937-jpg.8283/

Geri