Scudo Sports

Cyclechic amaçlı bisiklet

@Onur Ali İmren .Onur boy durumlarında bu bisikletlerin sorunu yoktur umarım.Aklıma takıldı çünkü ilk gördüğmde küçük görünme durumu vardı.Birde forumda şöyle bir topik var ,(ACİL) Son Düzlükteyim Triban 3 Almaya Gideceğim! - BisikletForum .Burda triban 3 lerin boylarının küçük görünmesi durumu yazılıyor.Gerçekten de bu bisikletler benimde gözüme küçük göründü nedense.Ama diğer bisikletler de böyle bir durum göremedim.

Scudo
Bunu çalışan arkadaşım da söyledi. Ben rahatsız olmadım. Sanıyorum ki maşadan dolayı.

Eğer alırsan veya değişim şeklini uygularsan resimlerini eklersin umarım.Merak ettim nasıl proje çıkacak ortaya.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@Onur Ali İmren .Benim aklıma yattı aslında.Sorun bu tip kadro bisiklet ikinci el almak daha mı iyi diye aklıma takıldı sadece.Ama ikinci elde de üzerindeki parçaların sorun çıkaracağı ihtimalleri aklıma gelmişti.Onlarıda değiştirmek mevzusu var.Malum 10-15 senelik bisiklet alma durumu var.Yoksa yarı cyclocross tarzı bisiklet uygulamak için kadrosu iyi bana göre.

@mavinehir
tabi ki temiz ve garantili bir bisiklet almak daha mantıklı.
Ben bizim binanın altında gördüm bir çelik bisiklet. Eskiden biniyorduk ona. Biraz kurcalayacağım onu,olmaz ise öncelik dekatlon.

Geri