mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.810
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Yarısı Türk takımların ? Hemi topu 3 Türk takımı var.. Onunda bir tanesinin yarısı yabancı yarışçılardan oluşuyor.Katılım görebildiğim kadarı ile önceki senelere göre mukayese edilemeyecek kadar az gibi, yarısı Türk takımları sanırım. Benim tespitim güzergahlarla oynana oynana içinden geçildi turun, Antalya Antalya turu nedir? şehir içinde bisiklet sürdürmenin anlamı ne? Antalya yı herkes biliyor tanıtıma mı ihtiyacı var, Alanya Alanya turu olsa hadi neyse, bisikletçilerin sevdiği bir yerdi Alanya, keza turu Alanya dan aldıkları günden bu yana organizasyon gerilemeye başladı, katılımdan bile belli.
Antalya - Antalya etapları da oldu galiba hatırladığım kadarıyla da bi çok kez.Yarısı Türk takımların ? Hemi topu 3 Türk takımı var.. Onunda bir tanesinin yarısı yabancı yarışçılardan oluşuyor.
Katılım konusunda sadece 3 WT takımı var, 13 tanede PRT geri kalanlar CT. Cumhurbaşkanlığı yarışı WT kategorisindeysen gelen sporcu ve takımlar daha kaliteliydi. Katılımı sadece Alanya ile nasıl bağdaştırdınız anlayamadım ama geçmiş organisyonlara bakarsak Alanya varken 4 WT takımı gelmiş, ondan önceki sene Alanya yokken 6 WT takımı gelmiş![]()
Egea’cılar hep takımlar yav, ben organizasyondan bahsetmiştim. Bu arada sözlü şekilde konuşma sırasında çok karşılaşıyorum ismimi tam anlamayıp ‘Umut’ diyenleri ama yazılı bi şekilde orada duran ‘Umur’u bu şekilde okumuş olman üzdüCidden ne kadar az bisikletçi var. Umut Bora kandırmış bizi hep Fiat Egea cross araçlar![]()
Bu aralar umuda ihtiyacımız var ondandır, seni önemsemediğimden değil yani. Benim de soyadımı her yerde Gültekin yazıyolar, halbuki gülten daha kolay, o kadar ki askeriye gibi obsesiflikten kırılan yerde terhis hediyesi verdikleri koca komando bıçağına bile yanlış yazmışlardı, ateyiztler bunu da açıklasınEgea’cılar hep takımlar yav, ben organizasyondan bahsetmiştim. Bu arada sözlü şekilde konuşma sırasında çok karşılaşıyorum ismimi tam anlamayıp ‘Umut’ diyenleri ama yazılı bi şekilde orada duran ‘Umur’u bu şekilde okumuş olman üzdü![]()
Şenol abinin vukuatları çokmuş lakabıda paratöner Şenolmuşİzmir etapları beni çok ürkütüyor. İnşallah ikinci bir "Şenol Abi Vakası" yaşanmaz.
Maalesef veri akışı çok kolay olmuyor, toplu kazalarda özellikle anlık bi bilgi gelmiyor yayına. Sunucu arkadaş yayında görüp tanıyabildiği kadarıyla (ki bu konuda bence çok başarılı) ve numaralarını görebildiği kadarıyla kimler varsa söylüyor. Tabi herkesi ayırt edebilmek için anca sosyal medyadan falan araştırıp öğrenebiliyoruz.Kaza oluyor; kim düşdü? nesi var? Sunucu "Yarın öğreniriz" diyor. Acelesi yok canım ne önemi var...