Scudo Sports

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 2012

Scudo
İşte o an !
Bisiklet ve kaplumbağa ironisi başlı başına bir hikaye...Bu ağarlıktaki bir arkadaşın az sonra yolun karşısına geçme çabası ise bambaşka...Bu caps,videonun 1.23. sn'sindeki bir enstantane.

http://img195.imageshack.us/img195/2139/derux.jpg

İnşallah.Bu sene tırmanış etabı da var.Daha ünlü isimler katılabilir.Tour de San Luis'e Contador-Leipheimer-Nibali katılıyorsa bu tur tam hazırlık amaçlı katılabilirler.Her zamanki gibi çok güzel bir video hazırlamışlar.Ben son etapta kimsenin çekileceğini de düşünmüyorum.Hem son İstanbul'da uçağa bin git...Çok güzel bir tur olmuş.Dünya seviyesindeyiz.3.etabı iple çekiyorum.Bu arada katılacak takımlara bakabilirsiniz.Takımların sayfalarından.

• Beğen
Tepkiler: MURAT SUNA
Vinokourov , Astana fans sitesinde Türkiye turuna belki katılırım diyor . Hayırlısı bakalım !

22 Nisan 2012 Liege Bastogne Liege
24-29 Nisan 2012 Tour of Romandie var

Yine de fazla hayal kurmayalım . 2 .takımlar gelir büyük ihtimalle

5-29 Mayıs İtalya Turu , İtalya turuna hazırlık için 22-29 Nisan Türkiye turu ideal

Büyük takımların katılacağını pek sanmıyorum ama umarım zevkli bir yarış izleriz :) Emeği geçenlere teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: MURAT SUNA
İzmir etabında parkur falan nasıl olacak bilgisi olan var mı ? Canlı olarak izlemeyi çok isterim

Parkura siteden bakabilirsin.Bu arada turun takımları açıklandı.Profosyonel takımlar:Ag2r La Mondiale-GreenEdgee-Team Katusha-Lampre ISD-SaxoBank-Astana-Lotto Belisol-Omega Pharma QuickStep
Profosyonel kıta takımları:Accent.jobs - Willems Verandas (ACC)-Andalucia-Bretagne Schuller-Caja Rural-Colnago-Europcar-Colombia Coldeportes-Farnese Vini Selle Italia-Project 1t4i-RusVelo-Team NetApp-Team SpiderTech powered by C10-Team Type 1 - Sanofi
-UnitedHealthcare Pro Cycling-Utensilnord - Named
Kıta Takımları:Konya Torku Şeker-Manisaspor

Gönlüm Konya Tortu Şeker Spordan yana :D ama favori kim acaba ben pek bilmiyorum takımları ?

Yarışa katılacak olan sporcular belli olmadı daha. Takımlar en iyi bisikletçlerini göndermeyeceği için şu an bir şey söyleyemeyiz.

@Cem Unden

TDF 2010'dan sonra ilk defa Malzeya'da yarışa katılan Vinokourov, Türkiye turuna katılacağını yine tazeledi. Ondan sonraki planı İtalya Turu.

@Murat Eren

UCI, Katusha ve RusVelo takımlarını aynı yarışlara katılmalarını yasakladı, sponsorun aynı olduğu kayıtara geçilmiş. Amstel Gold Race organizatörleri RusVelo takımı yerine Farnese Vini takımı davet etti. Büyük ihtimal Türkiye Turunada bu iki takımdan birisi katılacak.

RusVelo takımı yerine, Profosyonel Takımlardan Rabobank katılacak.

daha iyi olmuş pro tour olacaz inşallah

Bu arada Astana'nın güncellenmiş kadrosunda Alexandre Vinokourov yer alıyor.Ayrıca Mark Renshaw'da gelecek bu sene bi aksilik olmazsa

Evet birkaç değişiklik olmuş. Saxo Bank da Nick Nuyens'i dahil etmiş kadroya. Bir iki hafta daha ufak değişiklikler olur. Keşke Quick Step Boonen'ı getirse bu sene. Gayet güzel adamlar gelmeye başladı, birkaç sene içinde Pro Tour kategorisine çıkarsak çok iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Geri