Ben gibi canlı tv yayınını izleyemeyenler için Youtube'da HD çekimleri buldum. Linkler aşağıda.
Turun Didim içerisinden geçişi çok yerinde bir karardı. Canlı canlı izleme fırsatım oldu. Cep telefonu ile bir iki video çekimim var, fırsatım olursa yüklerim. En büyük eksiklik olarak canlı yayının turun tamamını vermeyip bir bölümünü vermiş olması ve TRT dışında yayınlanmaması idi. Turda emeği geçen herkese teşekkürler.
sadece profesyonel takım seviyesinde başvuru yapılabiliyor. Hangi takımların katılabileceğine de organizasyon karar veriyor. Bu tip turları profesyonel futbol ligleri gibi düşünebilirsin. Bana sen niye katılmıyorsun diye soran arkadaşlarıma bu mantıkla açıklıyorum.
Ferdi olarak katılabileceğin yol bisikleti yarışları var, federasyonun sitesinden programı kontrol edebilirsin.
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2012/04/22/290x174/554880560968.jpg
bu yıl 49.uncu kez düzenlenecek olan cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun rotası belli oldu
Tur, 21-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Bisikletçiler, geçen yıl olduğu gibi Alanya'dan başlayıp İstanbul'da son bulacak güzergahta pedal çevirecek
Sporculara, toplam 160 bin avro ödül dağıtılacak
Tur, 2008-2011 yılları arasında İstanbul'da başlayıp, Alanya'da tamamlanmıştı. Geçen yıl ise İstanbul'un 2012 Avrupa Spor Başkenti olması nedeniyle Alanya'dan başlayıp, İstanbul'da noktalanmıştı 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun etapları ve mesafeleri şöyle:
Umarim 2013 temiz bir yaris olur. 2012'yi kazanipta EPO'lu cikan Konya Torku yariscisi Gabrovski olayin prestijine golge dusurdu maalesef.Avrupanin onde gelen bisiklet magazini Velo; biz zaten basindan beri biliyorduk, 30 yasinin ustunde, adi sani duyulmamis bir Bulgar'in birinciligi almasina yuksek sesle gulmustuk diye yorum yapti.
@Ozzgurr
Haberi ben de okumustum ve "adi sani belli degil" tabirine gülmüstüm. O kadar da adi sani belli degil degil. Kendisini Jean Delatour takimindan tanirlar. Laurent Brochard(Festina olayinin bas oyuncularindan), Patrice Halgand' in takim arkadasi.