Cube peloton race 2015 almak üzereyim ne dersiniz? Daha önce hiç yol bisikleti kullanmadım... Benim için başlangıç olacak...
Bi de fulcrum racing 77 ile mavic aksium arasında bir fark var mı?
Hocam çok acele ve sabırsız davranmışsınız. Ayrıca foruma baksaydınız 3bin ₺ civarı alınabilecek bisiklet seçeneklerinden onlarca konu var.
Ama her şeye rağmen hayırlı olsun güzel bisiklet
@ahmtayd valla, biraz öyle oldu... ama ben aceleci bi insanım... bi şey almaya karar verince fazla sabredemiyorum...
aslında bayada bisiklet inceledim, forumu karıştırdım... bana iyi bir seçenek gibi geldi.. cube lerle ilgili kötü birşey söyleyeni de duymadım.. tabi daha iyisi her zaman var... naapalım artık böyle oldu...
yine de teşekkürler...
@baykuş97 hiç kimseye ve yoruma takılmayın hocam, gayet iyi bir seçim yapmışsınız. Şu sıralar en iyi fiyat performans ürünlerinden biri bana göre de. Güle güle kullanın.
@baykuş97 güzel seçim olmuş , bende fulcrum racing 77 kullanıyorum oldukça iyi jantlar şuana kadar,
tabiki herşeyin iyisi parasına göre daha iyisi vardır.. sorun yaşamadım
@baykuş97 Hayırlı olsun güzel seçim. Geçtiğimiz bayramda yaptıkları kampanya ile ben de almak istemiştim. 2900 liraya kadar düşmüştü. Fakat sonradan vazgeçtim. Kazasız sürüşler.
görselin b*kunu çıkarsanız mı ? çok güzel bisiklet benimde gözümde peloton race var. yığın görseli çok mantıklı karar vermişsiniz f/p bisikleti budur. Fulcrum da candır bence