Sebahattin Gerceker
Daimi Üye
- Tepki
- 1.672
- Bisiklet
- Specialized
Bende o alerji olduğundan dolayı Biontech'i tercih etmedim. Sinovac birkaç gündür yoktu. Bugün geldiğini öğrenince hemen randevu aldım. Yarın ilk dozu olacağım.Polen alerjisi olupta aşı olup sorun yaşayan var mı? Yaşayan yada duyan var mı çevresinde
Almansa olmamakla iyi etmişsiniz yan etkileri çok fazla ve ağır mesela nazi selamı verdiriyormuş😁 Çin aşısı yan etkileri daha güzel wing-chun ustası ve bruce lee yi rüyasın da gören çokmuş..bir de rus aşısı var kozmonot olup aya gidenler bile varmış asıl bizim türk aşısı ner de kaldı acaba şahsen düşünmek bile istemiyorum🤗@Ceasar Bravo ben öğretmenim, nereden kaptığımı bilmiyorumSağlık çalışanlarının çoğundan daha fazla geçirdim evet
Bu arada bir sorum var ahaliye:
Şu Biontech-Sinovac meselesi, Biontech seçtim ama Alman diye atlamış bulundum. Var mı aramızda aşı gurmesi? Ben yeniyim daha. Aşı tavsiyesi istiyorum![]()
Uzun adam deyince nedense tüyler diken diken oldu!Uzun adam da aşı oldu, ondan daha uzunu da yok...
(link)
aşı olsun çamurdan olsun anlamı çıkardım ağabeyin dediğindenMahallemizde gırgır bir Ağabey var.
Aynen dediğini aktarıyorum, ibretlik:"Aşı girerse girsin neremden girerse girsin"![]()
Bu aşıların orta ve uzun vadede oluşturacağı yan etkiyi kimse biliyor mu ? Hayır. mRNA aşısı ilk defa uygulanıyor o da acil kullanım izni ile. Çelişkideyim
40yıllık geçmişi var ama kalabalık topluma yapılan ilk deneme.mRNA nın 40 yıllık geçmişi var. Orta ve uzun vade derken ne kadar bir süre için soruyorsunuz bilemem ama covid 19 un kısa sürede insanlara ne yaptığı belli. Orta ve uzun sürede de covid e yakalanmayanları bile etkiledi corona dolaylı yoldan. Sürekli maske takmaktan ciğerlerimiz nasıl etkilenecek belli değil. Sosyalleşme neredeyse bitti. Psikolojik etkileri herkesi etkiledi. İnanın bana aşının bu kadar zararı olması mümkün değil.
bende dün gece oldum. kolunu kaldırma diyor kaslarDün akşam oldum. Sol kolum beton gibi anlık 😀
Beton derken ağrı var kaldırmaya çalıştığımda da kaldırma kral diyor kaslar😀 ekstra sertlik yok.