HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bu doğru...Mesela karagöl tırmanışında su ararken bakın ne oldu..O zevzek te arkamdan geliyor bu arada, köyleri bilirim, yarısı böyledir..herneyse, pınar gördüm, önü yalak hayvanlarda içiyor doğal olarak. Sakallı düzgün bir ağabey hoş geldin merhaba diyerek söze girdi..İçilirmi dedim, ineğin yalağı olmasının mahçubiyetiyle, bakma sen bunlara, temizliyoruz yine doluyor, bizde içiyoruz buyur dedi..Tam bu aşamada 90 ywş civarı bir nine pınarın üstünden bşr şey uzatıp bunu doldur al diyor..Ben anlamadım, "bunumu doldurayım" dedim, gelini sanırım, "onun var bundan gerek yok" dedi elimdeki matarayı göstererek..Ninem elindeki 0.5 lik peti veriyor doldurup içeyim diye..😍..pamuk gibi kadın..Saolasın dedim, kendiminkini doldurdum, izledi oda..Ağabeye dedimki yokuş var mı daha, çok düzgün ifade etti, şu kadar çıkacaksın sonra düz sonra daha dik devam ediyor vs...Derdiniz ne kuzum sizin Anadolu insanıyla? Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşa demiyoruz, bisiklet turlarım sırasında çok denk geldi yol kenarinda, Tsof da piknik tarzi birseyler yerken ikram eden insan. Bazen de araçtan şişe fırlatan, üzerime bilerek araç süren denk geldi. Bir elin 5 parmağı bir degil, iyisi de var kötüsü de her yörenin. Mesajlarınız tahrik kokuyor, Necmettin hocam ılımlı cevaplamış verdiğiniz yanıta bakın...
Tabi bennbunları es geçince hep kötü düşünüyorum gibi anlam çıkmış..Yok..O kadar değil..Orana vurursak illaki ege açık ara önde ama anadolu topyekün böyle diyemem, saçma olur..Ama yinede size yaklaşım genelde merak ve ti ye alma şeklinde...Susuzmu kaldın yoruldunmu diye gülen zevzek aslında hayatının sıradanlığını anlayarak kompleksle bu moda giriyor, kıskanıyor, hazmedemiyor..Başkasının bunu yaşarken kötü duruma düşmesinden tatmin yolu arıyor..🤨