Scudo Sports

Çorum-Amasya-Samsun-Sinop 385 km Boyabat üzerinden dönüş 270 km "Acaba nasıl bir şey" turu

Dün hiç km yapmayım derken yine yapmışız 20 lm..🙂..Az sonra çıkıyorum atkadaşlar, önce 101 sonra Bpyabat..Dün baktım bu etaptada bşr tünel var, 2 km uzunlukta "Dranas Tüneli"..😐

Scudo
süper olmuş aman dikkatli sürün hocam

@HakanAydn kardeşim bir dahaki sefere sadece yemek için bir römork gerekli gibi... :koptum: Bu nedir ya...! neredeyse karnıyarık pişirecekti adam...:komik:
Hakan hocam tünellerin içinde boşluklar var, oralarda yemek pişirebilirsin... :koptum:

ben arabayla fırsat bulupta gidemiyorum gerzeye sinopa, bisikletimin yerini unuttum. Tebrik ederim Abi güzel tur güzel fotolar, nefesine sağlık

@HakanAydn kardeşim bir dahaki sefere sadece yemek için bir römork gerekli gibi... :koptum: Bu nedir ya...! neredeyse karnıyarık pişirecekti adam...:komik:
''Sanat sanat için midir yoksa toplum için midir.'' Bu nasıl yaman ve kadim bir ikilem ise de tüm bu çekişmelere karşın @HakanAydn Abi ise bir yemek gurmesi olarak "Tur yemek içindir" mottosu ile turluyor ve cümle aleme ispatlarcasına gösteriyor. Hakan abi büyüksün, destekliyoruz, takipteyiz.:harika:
Günün anlam ve önemine binayen şu cümleleri kurmaktan büyük gurur duyarım:''Barbunya pilaki yanında köfte istenmeli; nasılsa kuru fasulye ne pilavsız iyi gitmekte ne de soğansız''🤔

@HakanAydn ağabey tüneller ile ilgili şikayetlerinde çok haklısın, aynı tünellerde ben asfaltın kenarından gitmeye çalıştım ancak 20 metrede bir yol kenarında bulunan dikine mazgallar beni yola itti, arkadan gelen arabaların uğultusuyla korku tüneline döndü iş. Sinoptan gelirken tünele girmeden de geçme şansı var ama bu daha fazla km ve eğim demek. Boyabata vardığınızda kuyu kebabı yemenizi tavsiye ederim (zafer lokantasına bakabilirsiniz). Ben şu anda durağandayım bisiklet Sinop'ta kaldı, sizden aldığım motivasyonla galiba bende bisikletle sinop-durağan yapacağım :)

Gene tünellerde susuz kalma abi 🙊

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
IMG_20200720_153059_0.jpgIMG_20200720_153200_2.jpgIMG_20200720_153122_1.jpgIMG_20200720_153139_7.jpg

Bu etap çok zorlu, iniyormuyum çıkıyormu nilm. Ama pedalı bırakınca duruyor alet 2m de..Ayıyı yol kıyısında buldum kurtardım..Yarılamadık daha , bugün 12 hızı görüncr sevinilen günlerden.. Akşama bi öüretmrnevi patlatsak keşke..Yazım hataları için özür..Donra editleriz..

Hakan abi bugün Boyabata ulaştın mı?
@HakanAydn

• Beğen
Bisiklete önden baktığımda Motorsiklet zannettim. Çok güzel bir tura benziyor iyi sürüşler. :)

• Beğen
IMG_20200720_210141_0.jpgScreenshot_20200720-211053.png
Yine yeni yeniden bir öğretmen evindeyiz..😁..Dolaba her ne hikmetse bakın ne koymuşlar..55 tl bu arada..Çadır kampına yok yere verdik o kadar parayı..

@HakanAydn az kalsın jandarmaya haber edecektim kurtlar yedi diye . Çok iyi yol almışsın. O yollar çok sağlamdır.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
  • Beğen
Çok manidar bir jestiyon..İnip adamı dövsem mi..😁IMG_20200720_214116_3.jpg
Max hızda rekor kırdım..75 ti eskisi..Yahu tır solladım bu hızla, pedalda var yani 3 ün 9 u..😉..üstelik 2 kere oldu..Adam kafayı yemiştir..

"Gong" sanırım adı. Çok iyi o yav.😄

@Cemal Ç. evet gong u kastettim..😁😂🤣Arkadaşlar sabah bu kadar yojuş çıkacağımı, rüzgarı vs tahmin edemediğim için, önceki günlerin heabıyla nasılsa 10 km ile gitsemde karanlığa kalmam diyerek 11:30 da yola koyuldum ..Meğer burası olmaması gereken bir etapmış..Sinopta giderken çıkıp indiğim rampaları yine çıkıp indim, tünelleri ki 2 si toplam 2900 metre, yine elimde geçtim, hatta 2. tünelin ortalarında bir yerde, bisikletin bir yerine bakası oldum, birden gökten gür bir ses "tüneldeki bisikletli, tünelde durmak yasaktır, çıkışa ilerle" diye emretti..Aha dedim beni izliyorlar..ulan iyiki abuk subuk palyanço hareketleri yapmamışız..Adama dünyaya gelmesine vesile olan muhterem ebe ile ilgili birkaç fikrimi söyledikten sonra ilerledim..Allahtan çıkışta kimse önümü çevirrmedi..😁
Boyabat ayrımı şehre yaklaşık 25 km uzakta, bilen bilir Kastamonu sapağı..Buradan çok geçmişliğimiz var, doğası harika, kalitesi güzel yoldur..Ama tabi motorlu araçla ne yokuşu, ne rüzgarı pek ırgalamazsınız Amma, bisikletle durum öyle değil doğal olarak 😊..Ayrımdan sonra hep tırmandım, sürekli..Hiç bitmedi..İşte diyorum şu virajda aşağı dönüyor, hayır, olmadı bu..Yolda ne petrol, ne bakkal, ne yol kıyısı bir işletme hiç birşey yok..Çeşmeler var güvenip dolduramıyorum..48.5 km de bir ufak çaplı restorana denk geldim..
IMG_20200720_154053_6.jpgIMG_20200720_171929_9.jpg
Burada allahtan kavurma vs, bilirsiniz işte, ayran birşeyler yedik, kaynak suyundan içtik..İşletme sahibi abiyle baya sohbetimiz oldu..Oralarda cidden ayı, kurt, domuz vs hepside varmış..Hatta @necmeddin dediğin gibi cidden kurtlar arada inip sürüye filan saldırıyormuş..Hatta geçen buranın arkasında geyik kafası bulduk dedi..Nasılsa çadırım var mis gibi kurarım diye düşünen ben, yola koyulmak için hemen hesap istedim..😁..Bana tırmanışın 2. tüneli geçtikten sonra bittiğini söylediler ilki 7 ikinci sanırım 15 km deydi tünellerin..Yalan yok 2. tünele doğru elime aldım bisikleti, popo acısı dayanılmaz oldu..ilk tünel 150 ikincisi 125ü 1400 metrede tünellerde ittim..Tünel sonrası iniş başladı..Çok iyi geldi, akabinde 2-3 rampa daha çıktım ama koymadı...9 gibi öğretmen evindeydim..Çok zor bir gündü,Son 25km dışında neredeyse hep tırmandım eğim tabelası hiç yoktu..Karşı şeritte gördüm birkez, %8..Ama 5-6 civarıydı genelde sanki..
Bugünüde tamamladık, yarına bakarız..
@Süper Dede Ağabey karnıyarık iyi fikir, bi dahakine yapayım gör. 😁..

Son düzenleme:
Bugün Osmancık hedefliyorum 123 km, eğer zorlanırsam Kargı da dur deriz..Kargı 67 km..Osmancık'tan sonra ya kırkdilim, ya @necmeddin ..😁😂🤣..Merzifon üzerinden bir 70 km fazlamız olur ama yolu düz...Laçin üzerinden hem çok rampa var hem 1-2 yer motorla bile tehlikeli, Muğla-marmaris inişindeki Sakar ı andırıyor ufaktan ve bölünmemiş yol...
IMG_20200721_104534_8.jpg
adet yerini bulsun fotosu..😊

Son düzenleme:
Cok güzel kamp yapılacak yerler var ama yola devam etme isteği ağır basıyor.Ayrıca su ve özelliklede yiyecek "yeterli" değil..😁😂🤣IMG_20200721_124828_6.jpgIMG_20200721_124836_4.jpg
Sanırım , inşallah başka zirve yoktu..Varsada bakarızIMG_20200721_141643_8.jpgIMG_20200721_141512_9.jpg

Rüzgar malum..

Dosyalar

• IMG_20200721_130906_8.jpg
    IMG_20200721_130906_8.jpg
    1,2 MB · Okunma: 8
  • Screenshot_20200721-141808.png
    Screenshot_20200721-141808.png
    274,5 KB · Okunma: 9
Son düzenleme:
Aman abi heryerde de kamp sıkıntı olabilir kene vs. yüzünden. Çok dikkatli olmak lazım yanında kenesavar yoksa :D

Geri