Geçmiş olsun.Patronumdan bana geçmiş illet. Cumadan beri kötüyüm, bugün pozitif tescillendi.
Kan sulandırıcı önermiş olmaları lazım. Halk sağlığı birimi yada aile hekiminiz ile görüşüp netleştirin. Bana Mucovit c600 önerdiler. İşin komik yani ilacın adında covit olması. Bunu 3 ay kadar kullanmam önerildi. Bunu da sorun lütfen. Acil şifalar diliyorum.Patronumdan bana geçmiş illet. Cumadan beri kötüyüm, bugün pozitif tescillendi.
Virüsü çıkaran, yayan odaklar şimdi de aşıyı çıkararak şifanız burada diyor. Mevcut ulus devletler de bu senaryoda figüran olmaktan öteye gidemiyorlar. Ortada çok sinsi bir oyun var. Vatandaşların kendi içinde, vatandaşlarla devlet arasında kaos çıkartıp buradan nemalanacak kirli odaklar var. Doğru ile yanlışı ayırt etmekte basiretten de ötesi gerekiyor. Zor günler tüm dünyayı bekliyor. Hadi hayırlısı bakalım.

Tabii ki her önümüze konulan şeyi koşulsuz kabul etmeyeceğiz, akıl danışacağız.@suyunsesi Komplo teorilerini komple kabul etmemekle birlikte, aşırı hüsn-i zannı da doğru bulmuyorum. Bir insanın devlet görevlisi, hipokrat yeminli doktor, gerçeği ama sadece gerçeği yayınlayan gazeteci olması beni tatmin etmiyor artık. İlerleyen süreçte birçok şeyin manipüle edildiğini, yanlış aktarıldığını, yansıtıldığını, bilim kılıfı altında kandırıldığımızı anlayacağız. Benim tarafımdan olgu bu, ama dünya da algı başka. Umarım yanılıyorumdur. Sağlıklı günler dilerim size.
Züber soğuk algınlığı olabilirsin abi. Dikkat et.(link)
Grip gitti Covid geldi, Covid gidiyor süper grip geldi. Mega corana yükleniyor olmalı.
Sanırım. Aslında çılgın nezleyi bekliyorum.Züber soğuk algınlığı olabilirsin abi. Dikkat et.