Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

Scudo
Patronumdan bana geçmiş illet. Cumadan beri kötüyüm, bugün pozitif tescillendi.

Bu çok büyük bir oyun ve aldatmaca virüsün öldürücülüğü %0,5 semptomsuz atlatma %80. aşı dedikleri biontech sıvısının kesin etkinlik değeri(absolute risk reduction) sadece %0,84

Patronumdan bana geçmiş illet. Cumadan beri kötüyüm, bugün pozitif tescillendi.
Kan sulandırıcı önermiş olmaları lazım. Halk sağlığı birimi yada aile hekiminiz ile görüşüp netleştirin. Bana Mucovit c600 önerdiler. İşin komik yani ilacın adında covit olması. Bunu 3 ay kadar kullanmam önerildi. Bunu da sorun lütfen. Acil şifalar diliyorum.

Virüsü çıkaran, yayan odaklar şimdi de aşıyı çıkararak şifanız burada diyor. Mevcut ulus devletler de bu senaryoda figüran olmaktan öteye gidemiyorlar. Ortada çok sinsi bir oyun var. Vatandaşların kendi içinde, vatandaşlarla devlet arasında kaos çıkartıp buradan nemalanacak kirli odaklar var. Doğru ile yanlışı ayırt etmekte basiretten de ötesi gerekiyor. Zor günler tüm dünyayı bekliyor. Hadi hayırlısı bakalım.

Hocam odaklanma sorunumuz var. Hep bu virüsü yayan odaklar yüzünden. Kafayı yiycem, virüsü çıkaran doktorlar, aşı olun diyen doktorlar. Hiç bir doktora inanmıyorum artık.
En iyisi bi göz doktoruna gieyim de. Bu sinsi odakları ayırt edecek gözlük versin bana.

Vaaaayy demek uzaylı Prodetor'ların da parmağı var bu işte. Arnold Schwarzenegger de boşuna vali olmamış demek ki. Büyük oyun. Çoook büyük oyun.
Allien'ı getirmeye çalışıyorlar Coronaylan.

1632470291787.png 1632470487178.png

geçen sene, aşı yok bişey yok iken, güney koredeki uygulama haberi paylaşılmıştı. mobil ekipler, halka test yapıyor ve sonuca göre hemen karantinaya alıyordu. geçen sene güney kore'de hastalığın yayılmasının hızı böyle azaltıldı.

geçen sene tüm sistemi kapamak yerine bu tip bir uygulamaya gidilebilirdi. bir seneden fazla geçti şimdi herkeşten aşı isteniyor, pcr isteniyor. ne bileyim Altan, bu iş bakalım seneye nasıl olacak?

doktor oytun diye biri var, ilginç biri. mesela kuduz virüsü gibi bir virüsü hava ve solunum kanalıyla hasta edebilir hale getirdiklerinde, sen o zaman seyreyle gümbürtüyü diyor.

sahi bir de Atatürk Havaalanına bir sahra hastanesi yapılacaktı covid için, ne zaman açıldı?

@suyunsesi Komplo teorilerini komple kabul etmemekle birlikte, aşırı hüsn-i zannı da doğru bulmuyorum. Bir insanın devlet görevlisi, hipokrat yeminli doktor, gerçeği ama sadece gerçeği yayınlayan gazeteci olması beni tatmin etmiyor artık. İlerleyen süreçte birçok şeyin manipüle edildiğini, yanlış aktarıldığını, yansıtıldığını, bilim kılıfı altında kandırıldığımızı anlayacağız. Benim tarafımdan olgu bu, ama dünya da algı başka. Umarım yanılıyorumdur. Sağlıklı günler dilerim size.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@suyunsesi Komplo teorilerini komple kabul etmemekle birlikte, aşırı hüsn-i zannı da doğru bulmuyorum. Bir insanın devlet görevlisi, hipokrat yeminli doktor, gerçeği ama sadece gerçeği yayınlayan gazeteci olması beni tatmin etmiyor artık. İlerleyen süreçte birçok şeyin manipüle edildiğini, yanlış aktarıldığını, yansıtıldığını, bilim kılıfı altında kandırıldığımızı anlayacağız. Benim tarafımdan olgu bu, ama dünya da algı başka. Umarım yanılıyorumdur. Sağlıklı günler dilerim size.
Tabii ki her önümüze konulan şeyi koşulsuz kabul etmeyeceğiz, akıl danışacağız.
Ama illa ki akıl danışacağımız kişilerin de kimler olacaklarına dikkat edeceğiz.

göstericilere müdahale başladı. Avustralyada kongre üyeleri oylamayla aşı olmaktan muaf tutulmuş.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
İşin aslı bir plandemi yaratıldı ve insanların grafen oksite doyması adına "aşı"lar daha salgın ortaya çıkmadan 2018 de üretildi. Bu saklı gizlide değil g7 2017 zirvesinde alınan kararlara bakınız.
Bu aşama tamamlandıktan sonra insanlara çeşitli gerekçelerle insanlığın iyiliğine olduğu kabul ettirilip mikroçip takılacak mikroçip takmayanlar sistemin dışına itilecek çünkü bu insanlık zararına denilecek!!!

Patenti alınmış sabancı grubununda çalışmasına ortakı olduğu "grafen oksit ve insan beyni projesine" bakınız..!

Grafenci arkadaşlar, Teyit.org sitesinin şu incelemesi ilginizi çekebilir:
(link)

bu arada medyada son günlerde grip altında haberlerin sayısı artmaya başladı. plandeminin bitip iklim değişimi oyunu planları heyet abd den dönünce belli olmaya başlıyacak gibi

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Virüsün ortaya çıktığı günler de çinde ki görüntüleri çoğumuz hatırlıyordur, sokaklarda yere düşüp kalanlar, hastaneler de sedye üzerinde elektrik veriliyormuş gibi titreyenler, ambulanslarda, tırlarda insan cesetleri, insanlığa bu görüntülerle nasıl bir travma yaşatmaya çalıştılar bir düşünün. Dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip iki Ülke, çin ve hindistan da salgına dair haber yok. Buralarda bize gösterilenlere göre günde on binlerce insan ölmeliydi. Saklıyorlar diyenler olacak eminim ama ne çin e ne de hindistana seyahatler de bir kısıtlama yok, oradan gelenlere de bir yasaklama yok. 8 milyar insan bir düzine para babasının elinde oyuncak olmuş durumdayız.

(link)

Grip gitti Covid geldi, Covid gidiyor süper grip geldi. Mega corana yükleniyor olmalı.

(link)
Daha evvelden de bahsettiğim gibi artık büyük ilaç firmaları korona yalanıyla ceplerini doldurdular. Şimdi sıra çevre ve küresel ısınma adı altında diğer zenginlere geldi geçtiğimiz günlerde bilindiği üzre mecliste paris iklim anlaşması kabul oldu akaryakıta yapılan zamlar bu zenginlerin cebini doldururken bize vergi olarak dönecek videosunuda paylaşmıştım

Geri