MAERKEK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.946
- İsim
- MAERKEK
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Diğer
Bana da aynı şekil tanımlandı. Lakin gidip olmadım. Çalıştıpım ekip arkadaşlarımdan olanlar var. Onları takip edeceğim .Şuanda sağlık çalışanları öncelikli aşı yapımları başladı. Covid-19 aşısı olacak mısınız? Burada başlığı da var ama yine de sormak istedim. Şuanda bana da sağlık bakanlığından hastanede çalıştığım için adıma tanımlı aşınız ayrılmıştır diye mesaj geldi. Bulunduğum çevrede arkadaşlarımdan olanlar olduğu gibi aksini iddia edip olmak istemeyenler de var. Olmak istemeyenlere sorduğumda bir tanesi bunlar büyük oyunun parçası olmama gerek yok, diğeri arkadaşımın arkadaşı içeriğini okumuş kısırlık yapıyormuş, bir diğeri ise şimdiye olmadıysam gerekte yok zaten dedi. Kendim sürekli yapıp yaptırmama arasında gidip geliyordum. Ama hazır böyle fırsat gelmişken yaptırmanın mantıklı olacağını düşünüyorum. Yine çevremde covid-19 aşısı olmak isteyip risk grubu, yaşlı veya sağlık çalışanı olmadığı için öncelik grubunda olmayanlar da bir hayli fazla. Keza domuz gribi aşısı zamanında da aynı durumlar olmuş o ara ailemin zoru ile olmuştum her hangi bir yan etki görmedim. Tahmini 1-2 gün içinde aşıyı olmuş olurum. Forumda başka sağlık çalışanı olup olan, olmak isteyen kişilerin yorumunu da duymak isterim.
Aşı okurken form falan imzalamadılar ? Buraya takıldım hani obam formu alınacaktı.
Yaşım da genç olunca olmak , oluvermek istemedim.