Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

:) domuz gribi yani influenza öldürücülük oranı %0,1'miş yani enfekte 1.000 kişiden biri ölmüş!
covid %0,25 yani enfekte 400 kişiden biri ölmüş! ilginçtir japonyada %0,02 yani 4.000 kişiden biri ölmüş!
hem banka müşteri temsilcileri kotaları doldurup bayram ettiler, hem testciler, bir aya kalmaz da aşıcılar

türkiye'de covid19'dan ölenlerin yaş ortalaması 74,6 bakanın dediği gibi, dünya genelinde gripten ölenlerin ortalama yaşını araştırıp bulana bedava aydınlanma veriyorum

(link)

sanki "sakın önlem almayın, boşverin" gibi anlaşılmasın, kendimi bildim bileli grip olan, hasta olan zaten öpüşmez, tokalaşmaz, sarılmaz. hasta olan başkasının üzerine hapşırmaz, çocuklardan uzak durur. çocukluğumdan beri bunların aksini yapan da görmedim.

Son düzenleme:
Scudo
Aşağıdaki abi Aaron Page, 33 yaşında, herhangi bir kronik rahatsızlığı yok. Buarada Dünyanın en güçlü 15 insanından birtanesi İDİ. Maalesef Covid dolayısı ile hayatını kaybetti.

Siz siz olsun hiçbirşeye güvenmeyin.
Örnekleri onlarca kez çoğaltabilirim. Çevremde çok iyi sporcu olup, yaşı genç olup, vefat etmi,ş arkadaşlarım mevcut .

51984834_1924166121039245_2280321935583739904_o.jpg

@Oxsy Takvim yaşı genç olabilir ama görünüşte hiç de yaşının adamı değilmiş. Kas kadar yağ da depolamış, bu tür sporcular zaten aldıkları takviyeler dolayısıyla erken yaşlarda başta kalp ve karaciğer olmak üzere ciddi sağlık sorunlarına sahip oluyolar.

Aşağıdaki abi Aaron Page, 33 yaşında, herhangi bir kronik rahatsızlığı yok. Buarada Dünyanın en güçlü 15 insanından birtanesi İDİ. Maalesef Covid dolayısı ile hayatını kaybetti.

Örnekleri onlarca kez çoğaltabilirim. Çevremde çok iyi sporcu olup, yaşı genç olup, vefat etmi,ş arkadaşlarım mevcut .

248935 dosyayı görüntüle
Ne yazık ki bu örnekler biraz sıradışı.
Örneğin;
Askerdeyken önceden vücut geliştirme yapmış, her türlü sıradışı spora ilgi duyan bir arkadaş vardı. Yapısı neredeyse ben gibi iki taneydi. Birgün "ne güzel ellerim vardı, burada berbat oldular" dedi.
Özetlersek, para ile imanın kimde olduğu belli olmaz.

Fransızca da "korkmuyorum" diyebiliyorum.🙂 Evet yazarken ya da söylerken çok kolay. Ölmekte çok kolay da sonrası sıkıntılı.😏
Şakası bir yana , ölüm hepimizin sonu , kaçışı yok. Bu arada ne yaşarsak o kar işte .
Öldükten sonra kalanlar için sorun bence , ölen gidiyor yeni başlangıca ben böyle düşünüyorum.

Şu sözü de severim çok:

“Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim.” Michel de Montaigne

Powerlifting, Strongman gibi spor yapanlar aşırı kullandıkları anabolik ve androjenik ilaçlar sonucunda kalp, karaciğer, böbrek gibi organlarını mahvediyorlar. 90'ların vücutçularının ne hale geldikleri bire bir görülüyor. Aslında sağlıklı gibi görünmelerine karşın Aaron Page gibiler, yaşları gençte olsa bir çok sağlık sorunları ile yaşıyorlar. Birde bunun üzerine covid-19 yakalandıklarında, (covid için kullandıkları ilaçlar sonucu) yaşamlarını kaybediyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
testleri 2 defa pozitif iki defa negatif çıkan musk testleri sogruladığı için çılgın elon diye nitelendi 3 yıl gorevindende men edilmek isteniyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suat akman
Testlerden hiç bahsetmeyelim bence. Bazıları iyice cahil görebilir. Dikkat edelim gitsin. İsteyen doğal bir süreç olduğuna isteyen labo üretimi olduğuna inansin. Önemli olan annelerimiz babalarımız büyüklerimiz için dikkatli olalım. Ama paniğe gerek yok

248935 dosyayı görüntüle

Bunun aldığı hormonlardan aya yol olur.

Bu konuda bende aşı olmama tarafındayım,hastalıktan kendimce önlemler alarak korunmak taraftarıyım,tabi ne kadar başarılı olabilirm bilmiyorum,korona yok diyemem çünkü gayet sağlıklı ve sporcu kişilikli bir arkadaşımda zor bir süreçten sonra atlatabildi hastalığı,normal gribal enfeksiyona göre ciğerlerinin hastalıktan çok etkilendiğini,çok zor nefes alabildiğini yoğun bakımda kaldığı günleri anlattı.Belki komplo teorisi olarak görülebilir ama yeni dünya düzeninde dünya nüfusunun planlanması gerekliliği sürekli gündemde,şu bir gerçek ki dünya kaynakları gerek su gerekse gıda yönünden artık yoğun insan kalabalığını kaldıramadığı çok açık,yani bu dünyaya fazla geliyor ve onu tüketiyor olabiliriz.Bundan hepimiz sorumlu olsakta bu şekilde nüfus planlaması pek adil görünmüyor,ben önce devletleri yönetenlerin gönüllü olarak aşıyı önce kendi üzerlerinde uygulanmasını ve bizleri güvenliğimiz konusunda ikna etmelerini isterim,aksi halde içeriğini gerçekten bilmediğim bir aşı için beni ikna edemezler,hele ki virüsün çıktığı yer olan Çin'den gelen bir aşıysa asla.

ayın 20 sinde gelecek küresel kararlar bakalım nasıl olacak

Toplam vaka sayımız belirsiz. Toplam hasta sayısını paylaşıyorlar hala (700 bin). Günlük vefat sayısı da diğer ülkelerle karşılaştırılınca hiç gerçekçi görünmüyor.

covid.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Beyler Korona aslında ne
PcR testi ne ?
Bağışıklık Çapraz bağışıklık ne ?
İmmünlog , Gögüs uzmanı , cilt uzmanı prof. Michael anlatıyor.

PCR testi virüslerin RNA parçacığını olup olmadığı gösterir. Ölmüş bir virüsten kalan Rna parçacığı bile pozitif çıkartır. Alınma yöntemi , test yapan yapılma koşulları çok etkiler

Bunları paylaşırsanız bazıları size cahil diyebilir , komplocu diyebilir. Hitler insandı , cehaleti ile o zamanki teknoloji ile milyonları öldürdü. Şuanda dünya da olsa neler yapardı acaba.

aşıcıları da unutmayalım yine iyisiniz, yerli ve milli aşı müjdelendikten tam 1 gün sonra. benim burdan anladığım yerli ve milli aşının kutusunu müjdelemişler sanki... ekşide de yerli ve milli aşının ismini tartışıyolar

Screenshot_2020-12-03 Türkiye, Covid-19'a karşı CoronaVac aşısı için Çin ile anlaştı.png

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo ve seko35.50
Bunları paylaşırsanız bazıları size cahil diyebilir , komplocu diyebilir. Hitler insandı , cehaleti ile o zamanki teknoloji ile milyonları öldürdü. Şuanda dünya da olsa neler yapardı acaba.
Derlerse kendileri kaybeder . Bilim adamı , profesörün dediklerini paylaşmak cahillik olamaz. Cahillik kelimesini Prof. Dr. micheal 'ın dediklerinin Aksini veya yanlışlığını ispatlaması mümkün olmayan şahsiyetler diyecektir yanlızca . Varsa delili olan düşüncesini paylaşssın. Müzakere edelim , ettirelim bilim insanlarını.

Benimde 8. günüm covid ile. Tat ve koku kaybı dışında bir sorunum yok.
Size de geçmiş olsun hocam , aynı durumdayız sanırım. Tat koku yok ama çok şükür iyiyim . Allah hepimize sağlık sıhhat versin.

Covid-19 hastalığın adı virüsün değil.

Geri