Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

@a.valverde memlekette tuhaf olmayan bir şey görüyor musunuz? Çok konuşmayayım kendimi forumdan uzaklaştırmam gerekir, sabır diliyorum her birimize.

Scudo
Sıraya giren vatandaş işini görüp hemen çıkacak da, şu an hizmet veren market, manav, fırın çalışanları için çok üzgünüm.

Şu iki saat içinde kaç kişiyle yakın temasla muhatap olacaklar kim bilir!

Bu sokağa çıkan insanların evlerinde iki günlük yiyecek yok mu yani?
Eşim telefonda takip ettiği bir ünlüde görmüş. Benzinliklere gidenler varmış.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve ag249
Sokağa çıkma yasağı ilan edilmedi de sanki "sokağa çıkma bayramı" ilan edilmiş gibi. Dışarısı kımıl kımıl bir festival bir şenlik tadında. o_O
Yine yanlış anladık

millet 2 günde dışarıda alamayacağı virüsü saat 22den itibaren ekmek kuyruğunda aldıl! süreç yine yanlış yönetiliyor! yasağı tvlerden açıkladığın anda,bu işin altyapısını düşünerek,karar verilen maddeleri açıklayarak insanların gereksiz panik yapmasını engellemeleri gerekiyordu! mesela en basitinden yarın yasak olacak ama fırınlar açık olacak desen bu kadar izdiham olmazdı! çünkü bizim insanımız ekmek yemezse karnı doymaz

f
millet 2 günde dışarıda alamayacağı virüsü saat 22den itibaren ekmek kuyruğunda aldıl! süreç yine yanlış yönetiliyor! yasağı tvlerden açıkladığın anda,bu işin altyapısını düşünerek,karar verilen maddeleri açıklayarak insanların gereksiz panik yapmasını engellemeleri gerekiyordu! mesela en basitinden yarın yasak olacak ama fırınlar açık olacak desen bu kadar izdiham olmazdı! çünkü bizim insanımız ekmek yemezse karnı doymaz
O kadar makarna ekmeksiz yenmez.
Titanikte olsalar. Gemi batarken açik bufeye çoker bu tipler

Ne hikmetse saat 21.00 de kapalı olan marketler yasak kararı 21.00'den sonra açıklanmasına rağmen açık, haber ne zaman ulaştı bunlara da açık kaldılar. Keza fırınlarda öyle, garip değil mi? İşin asıl garip olan kısmı ise şu; fırınlar ve çalışanları yasaktan muaf, ekmek üretecekler ama bakkallar marketler kapalı eee sokağa çıkma yasağı var fırına ekmek almaya gidemiyoruz.. Durumu anlayabilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Mesele sadece ekmek degil ki, sigara tiryakisi var, bebeginin bezini alacak olan var. Gecen pazartesi den onumuzdeki 2 hafta sonu sokaga cikma yasagi olacak ona gore tedbirinizi alin demek bu kadar zor olmamali. Son dakikada sokaga cikma yasagi var dersen ondan 30 dk sonra da firinlar acik dersen ne bekliyorsunuz ki.

Hanım bugün marketten alınacakları mesaj atmıştı. İşten yorgun çıktım, üşendim. Yarın sabah erkenden alıp gelip, öyle gidecektim işe.

Forumdan çıkıp hayatla yüzleşmeye korkuyorum şu an:krktm:

(Gıda stoklayanları ayıplıyorduk. Haklı çıktılar. Ben yediğim bu golü unutamam. Stokçuluk kazandı).

Geri