@a.valverde memlekette tuhaf olmayan bir şey görüyor musunuz? Çok konuşmayayım kendimi forumdan uzaklaştırmam gerekir, sabır diliyorum her birimize.
Eşim telefonda takip ettiği bir ünlüde görmüş. Benzinliklere gidenler varmış.Bu sokağa çıkan insanların evlerinde iki günlük yiyecek yok mu yani?
cok tesekkurler anlayisiniz icin , yokda ben de kendimi uzaklastirmak zorunda kalacaktim@a.valverde memlekette tuhaf olmayan bir şey görüyor musunuz? Çok konuşmayayım kendimi forumdan uzaklaştırmam gerekir, sabır diliyorum her birimize.
Dertleri tuvalet kağıdı.Bu sokağa çıkan insanların evlerinde iki günlük yiyecek yok mu yani?
O kadar makarna ekmeksiz yenmez.millet 2 günde dışarıda alamayacağı virüsü saat 22den itibaren ekmek kuyruğunda aldıl! süreç yine yanlış yönetiliyor! yasağı tvlerden açıkladığın anda,bu işin altyapısını düşünerek,karar verilen maddeleri açıklayarak insanların gereksiz panik yapmasını engellemeleri gerekiyordu! mesela en basitinden yarın yasak olacak ama fırınlar açık olacak desen bu kadar izdiham olmazdı! çünkü bizim insanımız ekmek yemezse karnı doymaz