Sn.Dystopia;insanları rahatça sömürmek için bolca nüfusa ihtiyacınız var..''Elit'' dediğiniz insanlar bunun farkındalar..Çin'in kendi elitleri zaten o nüfusu istemiyor. Çin'in gerçek rakamları açıkladığını da pek sanmıyorum. Eğer gerçek rakamları açıklarsa bu zaten sonları olur. Zaten son yaşanan virüs dalgasıyla karizmaları fena çizildi.
Rakip mi? Çin kim ki ABD gibi süper güç bir ülkenin rakibi olacak? Ve yahut ABD onun rakibi görülecek? Dünyanın patronu Birleşik Krallık ve perde önünde oynattığı ABD'dir. Bunu ben demiyorum okyanus ötesinden gelip burada at koşturan, attığı 2 tane tweet ile senin ülke ekonomini yerle bir eden güç durumu söylüyor. AB'nin mutlak gücü olan Almanya, Obama ile ters düştü diye Alman merkez bankası 24 saat içinde perişan olmuştu. Volkswagen emisyon skandalı çıkmıştı da dünyaya rezil olmuşlardı. Biz o günleri unutmadık.
Hadi diğer dediklerinizi anladım da din konusunda sizin bu bakış açınıza göre dini inancı olmayanlar bilinçli ve kaliteli ama dini inancı olanlar kalitesiz ve bilinçsiz oluyor. İşte klasik ve tipik anti-din propagandası ve toplumu aşağılama şekli daha. İnternette bu ve benzer sözlere (özellikle din karşıtı sözlere) çok sık rastlanıyor. Klasikleşmiş artık ve hiç şaşırtmıyor. Üstelik bunu burjuvazinin haykırması çok komik oluyor. Burjuvazi kendine başka meşgale bulsun. Mesela gitsin kendisini ortadan kaldırmakla tehdit eden komünizmle uğraşsın.
Hadi,sizin dediğinizi doğru kabul edelim..Yani ''Çin gerçek rakamları açıklamıyor'' diyelim..Şu ana kadar kabaca 3200 kişi ölmüş..''Aslında 3 milyon 200 bin kişi ölmüşte,Çin yetkilileri 3200 kişi diye tüm Dünya'ya bu rakamları dayatmışlar'' diye düşünsek ne olacak?
1,4 milyar nüfusun içinde 3 milyon nedir ki..!
Bu bir FELAKET..Dünya bir kaos yaşıyor..Haliyle Çin'e veya İtalya'ya ''karizması çizilen ülkeler'' olarak bakmamak lazım..Dünya'ya egemen olan insan türünün,gözle görülmeyen bir virüse mağlup olduğuna şahit oluyoruz..Burada karizması çizilen insan türüdür..İnsana dair her şeyin (DİN-İDEOLOJİ-DEVLET-BİLİM) bir işe yaramadığına şahit oluyoruz..
Abd ve Çin ekonomisi hakkında;
Çin ekonomisi, sosyalist bir piyasa ekonomisi olup satınalma gücü paritesi bakımından en büyük ve nominal olarak dünyanın ikinci büyük ekonomisidir
(link)
Amerika Birleşik Devletleri ekonomisi,oldukça gelişmiş bir karma ekonomidir.Nominal olarak dünyanın en büyük ve satınalma gücü paritesi bakımından ikinci büyük ekonomisi olup nominal olarak dünya GSYİH'sinin %22'sini oluşturmaktadır.
(link)