halil halil
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.533
Genç olmanız farketmiyor. Kalıcı hasar bırakıyor.
![]()
(link)
Çinde tedavi olarak hepatit c ilacı Ribavirin kullanmışlar
(link)
(link)
bazıları için sigara temel ihtiyaç gibi ..... ama katılıyorum hem dünyayı daha az kirletmiş hemde kendi sağlıkları için iyi bir adım atmış olacaklararamızda sigara içenler varsa birazcık ara versinler
Yazılarında genel olarak bir agresyon ve panik havası seziyorum. Birde karşıt görüşte veya düşüncelerinize uymayan üyelerin yazılarına antitez üretme. Komplo teorisi üretenlere kapak diye başlık atan adı sanı duyulmamış bir internet gazeteciğinin söylediklerini kullanmam bunu biraz olsun doğruluyor sanki. Yazış tarzındaki hitap şekli beni genel olarak yazılanları okumamaya veya görmezden gelmeye itiyor. Belki kendi tarafınızda düşüncen ve paylaşımların bu tarzda değil ama karşı tarafta bu şekilde bir algı oluşturabiliyor. Amacım kimseyi kötülemek veya başka negatif bi'şey değil. Sadece kendi bakış açımdan fikrimi belirttim.Kamuoyunda 1 kişi bile yakın gelecekle ilgili bir şey demiyor ama devlet denilen organizmanın gelecekle ilgili planları vardır/olmalıdır ve bunu da halka açıklamalıdır..
Bu senenin sonunda veya 2021 başında ne olabileceğini söyleyeyim;
''Virüs ülkenin her yerine yayılacak,ölümler artacak,virüs yüzünden alınan önlemler neticesinde milyonlarca insan işsiz kalacak,şirketler batacak,intihar oranları artacak,hırsızlık hortlayacak ve artık toplum kontrol edilemez bir noktaya gelecek..''
Dün polisin yüzüne tüküren umrecileri gördük,bugün polisin karantinadan bir kadın aldığı videosunu..!
Böyle bir ülkede,bu öngörülerim çok mu gayriciddi/abartı oldu?
En azından bir şey söylüyorum..Yahu,bu ülkede bir şey söyleyen insan görmek o kadar zor ki..Yanlış olsa da bir şey söyleyen insan görmek istiyorum ama yok işte..El yıkayın filan deniyor,konu kapatılıyor..Yetişkin insanlar yanlışta olsa bir şeyler söyler ama bizimkiler papağandan farksızlar..!
Futbol maçları ısrarla devam ediyor..Hatta ''durdurun bu maçları'' diyenlerin asıl niyetlerinin,bazı takımlara haksızlık yapmak olduğu dile getiriliyor..
Hapishanelerimiz dolu ve buralara virüs bulaşması da an meselesi..
Karantinaya alınanların hallerini,çekilen videolarla gördük..
Avmler hâlâ açık..
Okullar tatil diye,insanlar gezmeye başladılar..
Sanatçı denilen birileri çıkıp,''sokağa çıkın,birşey yok'' diyor..
Birileri ''dua edin,geçer'' diyor..
İlaç/aşı hakkında ülkede hiçbir şey yapılmıyor..
Havaalanları çalışmaya devam ediyor..
Sen de hâlâ umutlusun öyle mi?Her şey çok güzel olacak veya hedef 2071 filan..
Mahvolduk ya..Yahu,azıcık ciddi olalım artık..
@Anonim Laboratuvar üretimi olmadığı ispatlandı
(link)
Sn.Mad Buddha;Panik halinde düşüncelerimi/söylemlerimi kanıtlama peşinde değilim..Yanılmaktan rahatsız olmam,bilakis yanılıyor olduğum,yanlışta olsa bir şey düşündüğüm/yaptığım anlamına gelir..Yazılarında genel olarak bir agresyon ve panik havası seziyorum. Birde karşıt görüşte veya düşüncelerine uymayan üyelerin yazılarına antitez üretme. Komplo teorisi üretenlere kapak diye başlık atan adı sanı duyulmamış bir internet gazeteciğinin söylediklerini kullanmam bunu biraz olsun doğruluyor sanki. Yazış tarzındaki hitap şekli beni genel olarak yazılanları okumamaya veya görmezden gelmeye itiyor. Belki kendi tarafında düşüncen ve paylaşımların bu tarzda değil ama karşı tarafta bu şekilde bir algı oluşturabiliyor. Amacım kimseyi kötülemek veya başka negatif bi'şey değil. Sadece kendi bakış açımdan fikrimi belirttim.
Italyada bugun 475 kisi olmus. Yarin cinden fazla oluyor sayi.
Bazen koyuyorlar tabloyu.hayatını kaybedenlerin yaşları belli mi acaba
hocam bırakabiliyor desek daha doğru olur sanırım...Genç olmanız farketmiyor. Kalıcı hasar bırakıyor
hayatını kaybedenlerin yaşları belli mi acaba
191 vaka ölüm sayısı 2...Artma var mı acaba![]()