Scudo Sports

Corelli

Scudo
katlanır bisiklet modelini kullanan oldu mu arkadaşlar

@Yankı Benim anladığım tahminlerime göre kendi web sitesi ve katalog için fotoğraf çekiminden kaynaklanan bir sorun olabilir. Daha doğru kararı 2018 sezonu bisekletler bayiilere geldikçe yakından inceleyerek ve görerek karar vermek daha sağlıklı olacaktır düşüncesindeyim.
@metegur bir arkadaşım aldı Relax 2.0 Yeşil olandan. Hatta yanına hınzırca yaklaşıp bi tur atayım mı? gibisinden çocukca bir soru sordum ve sağolsun deneme fırsatını bana verdi. Gözlemlerim vites geçişleri çok rahat, kontrolü çok rahat sevimli bir icat. Hoşuma gitti. Tabii ben biraz cüsseliyim bisiklet altımda kayboldu. Gidon ve tekerler bana entegre gibi duruyordu :D Ama fit arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir ya da benim gibi yakın bir eş, dost, akrabanız alırsa test edip almanız kafanızda ki soru işaretlerini giderecektir ;)

Aslında güzel bisikletler Türkiye şartlarına göre uygun ekipmanlar seçilmiş artık bundan sonrası arge yi geliştirip diğer Avrupa lı firmalar gibi üst segment bisikletler üretmeleri lazım.

@Fırat Ç. Aynı düşüncedeyim bunun için bizim yapmamız gereken olabildiğince yerli üretimi desteklemek, gerekirse fikirlerimizi firmaya mail yoluyla iletmek olacaktır. Bildiğim kadarıyla Corelli Müşteri Memnuniyeti konusunda geri dönüşü hemen sağlayan ve fikirlerimizi göz ardı etmeyen bir firma. Geçen sene ki ürünlerden geri dönüşlere göre gelişmeye başladılar. Biz destekleyip, firmaya mail ile fikir, düşünce ve tavsiyelerimizi anlattıkça eminim önümüzde ki sezon çok daha ilerilerde belki de yakın gelecekte -ki öyle umuyorum, dünya standartlarında ki rakipleriyle boy ölçüşecek duruma gelecektir :)

Arkadaslar merhaba ben bugün bayi ile corelli pierre 2.0 icin 550 lira fiyat aldim vites kolunu da degistirecek shimano tourney in tetikli olanlarindan yapacak . peugeot ile anlaştığı icin elinden cikaracagini soyledi ve bu fiyatı verdi bana sifir idare eder bir bisiklet icin iyi gibi geldi sizce almalimiyim

web sitelerinde mi sorun var corellinin

Bayiler servisler anlasmayı bitiriyor niye acaba ?

Bende almayi düşünüyordum Kocaeli bölge bayisi getirmemiş bu sene . Baska yerlerde de duydum . Alsak nasıl tamir ettirecegiz ? Herşey uygun fiyat değil ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal tamirciler her turlu halleder bence zaten genel olarak calisma mantigi ayni ya

Yol bisikletleri 45 cm kadrodan başlıyor görünüyor videoda. Yana yana küçük kadro arıyordum, nereden bulabiliriz bu markayı?

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
@ilker
Sitesinden bayiler kısmından bulabilirsiniz satın alabileceğiniz bayiyi.

Daha yeni girdi piyasaya bana göre beklemek ve desteklemek Allahın izniyle iyi yerlere gelecekler.

• Beğen
Tepkiler: Chavellier
@Üye Adı Anladığım kadarıyla sitesinde güncelleme ve düzenleme yapılıyor. Yakında aktif olacaktır. @maliunal Fiyat bir yol bisikleti için gayet uygun. Geçen sene en çok tutulan modellerinden biriydi Pierre serisi yanlış hatırlamıyorsam. Tavsiye ederim. Ha dersen ki ben illa 2018 model istiyorum diye. Corelli Firması Pierre modeli yerine Trivor serisini sürdü diye hatırlıyorum web sitesine baktığımda Yol bisikleteri sekmesine Pierre modeli yoktu onun yerine Trivor modeli vardı. Trivor 5.0 modelini takipteyim. Mağazalara gelsin yakından incelemeyi gerçekten içime sinerse almayı düşünüyorum. Yani kısaca içimde ufaktan ufaktan artan bir heyecan mevcut diyeyim ;)

• Beğen
Tepkiler: maliunal
@chuck_schuldiner hocam trivorun özellikle kırmızılı bir modeli var çok tatlı duruyor,ama pierre de lastikler çok zayıf durmuyormu sizce de? Alında temelde trivor ile pierre neredeyse aynı , pierre de ruble shimano değil sadece, ben çevirmeli olan vites kolunu da değiştirilmiş halde teslim alacağım şu klasik st ef-41 lerden takacak, acaba ruble değişimi de teklif etsem mi a caba yoksa kovar mı beni dükkandan bilemedim :) peki sadece ruble farklı ve bu tetikli shimano vites kolu ile güzel bir vites ayarı ile sağlıklı kullanabilirmiyim sizce, ayrıca maşa sabit bunlarda şehir bisikleti statüsünde olduğu için, bazen çocukluk hevesi acaba amörtisörlümü alsaydım die düşünüorum ama, orjinaline hiç dokunmamak en iyisi galiba,

Neden kovsun ki seni @maliunal. Parasına değil mi? Ne kadar paran varsa o kadar iyi malzeme isteyebilirsin satıcıdan. Tabii elinde olduğu ve bisiklete uyduğu sürece. Ayarı düzgün yapıldığı sürece çok rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum dediğin ikiliyi. Şahsi görüşüm ben orijinalci bir insan olduğum için marka model farketmeksizin fabrikasyon kullanırım. Ekstra abartı malzemeler takmam. Amortisörlü olarak Pierre 5.0 maşası sanırım Zoom marka idi yanlış hatırlamıyorsam. %100 uyumlu olacaktır. Hem manuel kilit özelliği de galiba var ister düz maşa gibi ister amortisörlü maşa gibi kullanabilirsin. İstersen bir danış alacağın yere :) Trivor konusuna gelirsek Trivor'un tasarımı çok daha estetik duruyor kanımca. Renk olayına pek takılmamak gerek. Bakalım 29 Mart'ta Unibike 2018 bisiklet fuarı var İstanbul'da nasipse gidip tek tek inceleyeceğim 2018 modellerini. Belki orada ki görevlilere müsait olurlarsa aklıma takılan soruları, tavsiyelerimi ve tebriklerimi, Corelli markasının gelişim sürecini sorma fırsatı da bulabilirim. Bak bunları yazarken bile içim içime sığmıyor heyecandan. İstanbul'a boş gidip bisiklet alıp dönme ihtimalim var sonuçta :harika: Eğer siz de gelirseniz orada birer çay içer, tanışırız ve bisikletleri beraber analiz ederiz. Güzel olur be :hhhhhh: Fuarda bir çok firma olacak ama beni en çok heyecanlandıran Corelli firması şüphesiz. Sonuçta hem Eskişehir'imin hemde Ülkemin yerli firması.

@chuck_schuldiner eyvallah hocam cok teşekkür ederim inşallah yolum düşerse cok isterim. Yorumlariniz icin de teşekkürler.

Hocam pierre e uyumlu olan yol lastigi onerisi alabilirmiyim mumkunse fiyat performans

Geri