Scudo Sports

Corelli

Scudo
Yol bisikletlerini takip ediyor olacagim.

Corelli markasi cok büyüsün hatta bisiklet takimini kursun bunlara ihtiyacimiz var ;)

sanırım sadece ön göbek
milini biraz daha aynakol kısmına
getirmek gerekiyormuş (bu konu
hakkında tam bir fikrim yok açıkçası
göbek içindeki mili görmediğim için
yorum yapamam

@Mosso Relativo
hocam ben fotoğrafla anlatmaya çalışayım; işaretli yer kadro arka çatalına fazla yakın bu hatada bence iki olası hata olduğunu gösteriyor.1.si bahsettiğimiz orta göbek içindeki milin sağ yakın yapılmaması(yani göbek milinin uzunluğunun fazlalığı sol tarafa verilmiş olması.)2.si ise aynakol yanlış üretilmiş. Aynakolu da dacron marka ve corellinin kendi markası.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2017-11-04 at 19.31.49.jpeg
    WhatsApp Image 2017-11-04 at 19.31.49.jpeg
    74,1 KB · Okunma: 111
  • WhatsApp Image 2017-11-04 at 19.32.10.jpeg
    WhatsApp Image 2017-11-04 at 19.32.10.jpeg
    72,1 KB · Okunma: 103
Terra 2 de 42-52 aynakol 12-25 ruble ve claris.set. Giriş.seviyesi.bisiklet için ne kadar gereksiz oranlar. Biraz daha kompakt ölçüler ile daha fazla şansı olur

@Heraklia mobilden girdiğimde vardı. hatta servisten sayfaya bakarak yazdım .neyse. yeni modeller daha güzel olmuş

Trivor serisinin renk uyumları tasarımı çok güzel olmuş ve ayrıca renkli gidon boğazları kullanılmış. Bence bu yıl daha başarılılar.

2018 yol serisindeki Sprint modelinin en üst versiyonunda karbon maşa olabilir miydi ? ama öte yandan firma kadro üretim odaklı da olduğu için pazarda kendini kanıtlama adına bunu tercih etmediler herhalde.

jantlar da kendi üretimleri sanırım.

Güzel olmuş yeni yol aletleri. Bakalım fiyatları nasıl olacak :D

Mosso ile fiyatları çok yakın.az daha kısmaları lazım. Ama bu sefer tasarım ve kompanent seçimleri güzel

Hayırlı akşamlar herkese, bugün 2018 corelliler bayiye gelmiş mi diye bisikletçileri gezdim ve gelmemiş. Ellerinde eski modeller vardı ve bende bu aynakol sıkıntısını acaba diğer bisikletlerde varmı diye inceleme fırsatım oldu ve sonuç: diğer bisikletlerde böyle bi sıkıntı yok. Yani benim şansızlığım.

Yol bisikleti bakarken denk geldim 3 farklı versiyonu var. (link)
Yola başlangıç için kr100 hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatı iyi gibi geldi bana

Corelli yol bisikletlerindeki 52×42 aynakol sorunu için ucuz ve basit bir öneride bulunabilirim. Benim de 52×42 aynakolu olan bir bisikleti vardı. Mevcut ruble ve attırıcıyı Shimano Mega range arka ruble ve tourney arka attırıcı ile değiştirdim. Düz duvara bile tırmanıyor şimdi. Düşünülebilir. Ya da Mega range yerine 11×32'li bir ruble is görür diye düşünüyorum ama bu durumda da büyük ihtimalle yöne arka attırıcıyı da değiştirmek gerekecektir.

Benim yaptığım işlemin maliyeti 80 lira tuttu. Daha ucuza da yapılabilir mi bilmiyorum.

@Levent11 Fiyat olarak bakarsan gayet uygun ama ben KR 300'ü tavsiye ederim sonuçta SORA set var üzerinde ha değer mi? Tartışılır. Şurası bir gerçek ki Sora set Claristen çok daha iyi :)
Anladığım kadarıyla KR 100'de Claris set olarak yok ayna kol prowheel. KR 200'de Claris set mevcut. Kr 300'de Sora set mevcut. Kr 300'ün fiyatı seni aşarsa biraz kendini zorlayabilirsen KR 200 iyi bir seçim olacaktır düşüncesindeyim.

@Levent11 KR 100 ile KR 300 arasında 661 TL gibi bir fark var. Bu fark beni aşar dersen KR 200 alabilirsin. KR 100 ile KR 200 arasında 264 TL fark var.
KR 200 tahminimce hem bütçeni çok zorlamaz hemde geleceğe iyi bir yatırım olur diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Levent11
Geri