Omuzum üzerine düşüp yerlerde sürünmeyi bir ben bilirim bir de Allah. İyi ki diyorum arkadan bir araç çıkmadı yoksa durum çok vahim olurdu. Kendim de jandarma personeliyim bisiklet sürmek için çok bir zamanım olmuyor. Sürekli iş iş iş iş. Boş zamanım ise çok az. Bisiklet aşkımız için milli markamıza desteğimiz olsun dedik. Oda ilk sürüşte hava çıktı. Marmaranın bir adasında görev yapiyorum. Burada ne servis var ne bisiklet tamircisi. Şimdi ben bisiklete bakıyorum o bana bakıyor. İznim de olmadığı için bisikleti merkeze ne zaman götürüp tamir ettiririm hiç belli değil. İçim çok buruk bu konuda. Benim için 3ün 5in lafı yok. Garanti karşılamış karşılaşmamış umrumda değil. Fakat ortada herşey den önce ben zarar gördüm.
Bisikletle aramız da farklı bir durum var. Ben yalnız yaşayan bir insanım. Eve geldiğim de bisiklet gördüğüm de mutlu oluyorum. Gurbette tek sırdaş, tek dayanağım. Fakat sağlığım zarar gördü. İki gündür omuzum da ağrı bacaklarım da yara var.
Kazayı yaşadığım ilk dakika servisi arayip durumu anlattığım da ben corelliye güveniyorum dedim. Çünkü milli markamız. Biz destek veriyoruz kendilerinden de aynı karşılığı alırız diye düşündük.
Pahalı olduğunu düşünmediğim bu parçanın değişimini yaparlar diye düşündüm. Müşteri odaklı bir firma gibi düşünmüştüm oysaki, ama öyle değilmiş. Ama Servisim sağolsun bütün hasarı karşılarım dedi. Fakat kabul etmedim onu.
Ben daha önceden Mosso, Carraro ve giant kullandım. Onlarda da bazı durumlar meydana gelmişti. Hiç ikilettiklerini düşünmüyorum. Duyduğum bisan bisikletlerin gerçekten arkasında durduğu. Umarım corelli de bu yolda ilerler.
Örnek olması açısından:
(link)
Perakende satış fiyatı 160 TL. Parçanın toptan fiyatı 100 TL'yi geçmez. Firma müşterisinin 100 TL'lik zararını karşılamamak için kötü reklam olmayı göze almışsa, belli ki "reklamın iyisi kötüsü olmaz" diye düşünüyor olmalı
Sanırım öyle hocam. Mail attım cevabı bekliyorum. Hangi duruma göre ben hatalıyım merak etmekteyim.
Ben de KR300 ü aldıktan birkaç gün sonra giderken aniden gidon öne doğru eğiliverdi hem de yokuş aşağı gidiyordum ve hızlıydım.Allah'tan panikleyim aptalca bişey yapmadım kontrollü bi şekilde durmayı başardım.Meğerse servis elemanı montajda gidon bağlantılarını iyice sıkmamış kendim alyanla sonuna kadar sıktım ...
Hocam sizin de çok kötü olmuş gerçekten Allah korumuş. Bu tür durumlar çok kötü kazalara sebebiyet verebilir.
Bi konudan ötürü bende corelliyle ters düşmüştüm. Bulundukları tavır çok yersiz, 100 liralık parçayı değiştirmeyerek markalarına verdiği değeride göstermiş oldular.. tabiri caizse "tüyü diktiler"..
Sen zaten olayı biliyorsun. Bir şey dememe gerek yok
Çok geçmiş olsun , bundan sonra da bu ve benzeri markalardan bisiklet alırken 2 değil 22 defa düşünmeliyiz. Kendini iyi baltaladı benim gözümde bu marka.
3-5 daha fazla verip garantisinin arkasında duran markadan almak en güzeli. Sonuçta sadece koruma olarak kask ile gezi-spor yapıyor , zaman zaman da ciddi hızlara ulaşabiliyoruz bir bisiklet için. Sağlıktan daha önemli değil hiçbirşey.
Tekrar geçmiş olsun .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Artık zaten dersimi aldım. Bir daha bisiklet aldığım da. Toplama aşamasında kendim bizzat yerinde olup. Tüm vidaları kontrol edeceğim