Scudo Sports

İnceleme Coospo BC200 GPS Cihazı

Günaydın

Eski kayıtlar onlar. Örnek olması açısından 04.08.2021 tarihli 42.1 km cihazda gözüküyor ama CoospoRide uygulamasında gözükmüyor. XOSS uygulamasında 42.15 km olarak gözüküyor. Ben turu bitirdim cihazda sonlandırma yaptım. Eve gelip CoospoRide uygulamasını açtım ama son yaptığım 42.1 km tur verisi cihazda gözükürken uygulamaya gelmedi. Acaba hemen mi aktarma yapmalıyım, (mantıklı olmaz ama) Stravaya XOSS üzerinden aktarım sağladım.
İstersen uygulamayı kaldırıp yeniden kur. Tekrar bir dene. Benim başıma hiç böyle bir sorun gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Scudo
Öyle yapayım, bilgi vereceğim. Teşekkür ederim desteğiniz için

Olcay Bey merhaba,
Programı kaldırıp kurdum, değişen bir şey olmadı. Üç adet gözüken faaliyetleri Telefonda ki CoospoRide üzerinden yapmıştım (cihaz o zaman yoktu ama sensörleri vardı). Şimdi programı kurdum, bu üç faaliyetin gözüktüğü üst tarafta cihaz ID yazan yere tıkladığımda senkronize edilecek uygulamalar geldi. Sizlere de zahmet verdim, sorunum çözülmüştür. Selamlar

Başlık Bc200 biliyorum ancak bir gps yol bilgisayarı almak istiyorum. Coospo Bc200 ile İgpsport igs50e arasında kaldım açıkcası. Fiyatları da son derece yakın olan bu iki ürünün birbirine üstünlğü, artısı, eksisi var mıdır?

Başlık Bc200 biliyorum ancak bir gps yol bilgisayarı almak istiyorum. Coospo Bc200 ile İgpsport igs50e arasında kaldım açıkcası. Fiyatları da son derece yakın olan bu iki ürünün birbirine üstünlğü, artısı, eksisi var mıdır?
Coospo BC200 İGPSPORT İGS50e göre daha fazla seçenek sunuyor.
İGS50e 40 saat pil süresi, BC200 30 saat pil süresi sunuyor.
İGS50e 2,2 inç ekran, BC200 2,4 inç ekran
BC200'ün güzel özelliği ekranı özelleştirebiliyorsun.
BC200 70 farklı data alabilirisin, İGS50e'de 13 data sunuyor.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Coospo BC200 İGPSPORT İGS50e göre daha fazla seçenek sunuyor.
İGS50e 40 saat pil süresi, BC200 30 saat pil süresi sunuyor.
İGS50e 2,2 inç ekran, BC200 2,4 inç ekran
BC200'ün güzel özelliği ekranı özelleştirebiliyorsun.
BC200 70 farklı data alabilirisin, İGS50e'de 13 data sunuyor.
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Peki son bir sorum olacak. Konunun önceki sayfalarında sorulduysa kusura bakmayın. Aslın tüm konuyu okudum ama şu an hatırlamıyorum. Bc200 ya da İgs50e powermetre destekliyor mu?

Çok teşekkür ediyorum cevap için. Peki son bir sorum olacak. Konunun önceki sayfalarında sorulduysa kusura bakmayın. Aslın tüm konuyu okudum ama şu an hatırlamıyorum. Bc200 ya da İgs50e powermetre destekliyor mu?
BC200'de powermetre desteği var. İGS50E'de yok.

İGS50E
1631107844521.png

BC200
1631107945224.png

Cihazla ilgili kullananlara şunu sormak istiyorum; Ben cihazı alınca sensör falan kullanmak istemiyorum. GPS verileriyle hız bilgisini almak istiyorum. Cihazı bu şekilde hız sensörü olmadan kullanan var mı?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Kullanılıyor sorun yok tünel münel geçmezseniz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
IMG_20211003_100942.jpg
Göğüsten olan daha net sonuç veriyor diye biliyorum,koldan olan da kullanım kolaylığı bakımından iyi.
Peki hocam elimde sigma nabız saatinden kalma göğüs bandı var bunlar birbirine uyumlu olur mu? Ne dersin.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Geri