Scudo Sports

Continental King 2.2

Tunahan KORKUT

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
continental king 2.2 kullanıyorum. bu lastik hakkında fazla bir bilgim yok. bu lastiği kullananlardan veya bu lastik hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum. şimdiden teşekkkür ederim.

Scudo
Kilon nedir bilmiyorum ama ben 75 kiloyum asfalt zeminde ön 50 arka 55 kullanıyorum balık sırtı deseni olmasından dolayı oldukça akışı güzel bir lastik yüksek süratli dönülen virajlarda yan dişleri de yola yapışıyor. Sakar geçidinden 75 km süratle inerken bana mısın demiyordu.

Toprak zeminde 30 35 kullanıyorum yan dişlerin düz zeminde oldukça kapış kabiliyetini arttırdığını biliyorum. Yönlü olmasından dolayı da dik çıkışlarda güzel bir tutuşu var. Medium compound olduğunu düşünüyorum çunkü yaklaşık 2bin km kullanma şansım oldu lastıklerımın %60 ömrü var diyebilirim.

ve hafif bi lastik.

Bende epey kullandım lastiklere asfaltta gidiyorum gneelde dierek yüksek psi basmamdan zamanında patlak yasadım fakat dıs lastikle alakası yoktu durduk yere patlıordu. Şimdilerde ön 43-arka 46 kullanıyorum genel kulalnım akısıda oldukca iyi diyebilirim . Toprakta ve nemli topraktada cok iyi tutusu var . Yakın zamanda daha önce hiç kullanmadıgım ince lastige gecmeyi düşünüyorum deneme kıyaslama için 1.5 gibi falan ne fark olcak bakalım.

@Tunahan KORKUT

@İlkay Erkılınçoğlu

Bahsettiğiniz lastik Mountain King mi yoksa Race king mi? ben aralarında görünüş olarak pek fark görmedim belki özellikleri farklıdır.Almayı planladığım bisikletin lastikleri Mountain King 2.2 o yüzden soruyorum.

@İlkay Erkılınçoğlu

@Uğur Recep AKGÜL

şu yazılanları okuduğumda ne kadarda bilmediğim şey olduğunu anladım. benki benzincide hiç basıncına bakmadan şirirken , durum ne kadarda ayrıntılıymış yeni yeni öğreniyorum

Bisikletimi alalı yaklaşık 7,5 ay oldu . Salcano Astro 270SV kullanıyorum bu lastiklerle beraber geldi ama aldığım günden buyana hiç güvenemiyorum lastiklere. Sanki her an bırakıcakmış gibi hissediyorum. Çok atak kullanmama rağmen bugüne kadar kaza yapmadım Allah'a çok şükür. Belkide bana öyle geliyodur.

Geri