Scudo Sports

Continental dış lastikler

@Realomer
Bontrager lt3 ve ya H2 öneririm:harika:

Scudo
@Emre Yönlüer
Lastik elimde var performansını merrak ettim ama bana 700x25 ya da 700x23 lastik onerirmsin camda falan patlamasın yağmurda falan da iyi tutunsun boyle bir lastik var mı ?

O lastik inik vaziyette bisiklet üstünde uzun süre kaldıysa bu olabilir bence ama inik olarak kalmadığını söylüyorsunuz ilginç...

• Beğen
Tepkiler: AlperYZ
@Realomer
Önerdiklerim yağmurda iyi tutunur ama camı bilemem :)
yalnız önerdikten sonra fiyatlara baktım "Bu da ne!!?? " didim :hihi::hihi:

Bu lastikleri tur bisikletimde kullanıyorum ve çok memnunum. İç lastikleri henüz güneş görmedi. Zırhı patlamayı gerçekten önlüyor maşallah.
Her hava koşulunda kullandım, hepsinde memnun kaldım. Islak zeminde yol tutuşu kurudakinden eksik değil.
Ancak lastikten verim almak için önerilen basıncı mutlaka uygulayın. İlk sene 40-50 yeter buna diye düşünüp el yordamı hava basmıştım ve çok ağır,
hızlanmaya çok direnç gösteren lastik bunlar diye düşünmüştüm. Sonra üzerinde çok silik olan yazılara bakıp 70 basmaya başladım. Neredeyse yol bisikleti kadar performans verir oldular.

Continental bu lastiği 3-4 yıldır üretmiyor. Başka modele geçtiler. Sıfır almayı düşünenler, depolarda yıllanmış bir lastik alacaklarını bilmeliler. Eğer indirime girdiyse, bayat lastik olduğu için girmiştir.

• Beğen
Tepkiler: AlperYZ
@Özcan
70 bastığımızı nasıl anlıcaz.

(link) asrın mucizesi göstergeli pompa ile.

• Muhteşem
Tepkiler: Özcan
@trainspotting35
Fiyatı pahalıymış sadece barı gösteren var mı acaba ?

İnternetiniz varsa eğer ki buraya yazdığınıza göre var (göstergeli bisiklet ayaklı pompa ) yazın google seçenekler arasında kesenize uygun vardır illaki.

@trainspotting35
Pompalı olması şart mı ?

Valla Ömer Bey yardımcı olmaya çalışıyorum farkındaysanız.

@Realomer
hocam 2-3 hafta önce internetten bunu sipariş verdim. geldi pompa güzel ürün hem bar gösteriyor hem PSI tavsiye ederim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@galen
O bar o anki bastığımız hava kadar demi yani sonradan sıfırlanabiliyo.

@Realomer
dediğiniz anlamadım ama şöyle diyim. pompa göstergesi 0 da başlıyor. siz bastıkça yükseliyor işte size uygun basınca geldiği zaman çıkartırsınız pompayı

@galen
Anladım ben.

Geri