@Tunç OĞUZ
Dura ace den daha güzel akıyor zaten diyicem hadi ordan der gibi olduğunuzu duyuyorum ancak şunu unutmayın hafiflik uğruna sağlamlığı ile oynanmasındansa 90 lı yılların 8 vitesli sistemini kullanmayı yeğlerim ki zaten öyle yapıyorum.
Trek'imde komple STXRC set var..
Colnago'mda Full Shimano 600 (ultegranın atası)
2 sistem de 8li ama abartmaya gerek yok ben yarışçı değilim torunuma bile dayanır bu set...
@Recep TOPAL
Colnago yatıyor valla inşallah ilerki zamanlarda
@xahi
teşekürler
@Deniz Gökhan Tezcan
Gökhancım merhaba hortlamaz böyle konular yeniden dirilir insanların eskiden yeni mi olur bırak Allah aşkına demesinin yanlış olduğunu böyle kaliteli donanımların hala kaldığını ve saygıyı hak ettiğini göstermek lazım. Bırakalım benim colnago yatsın evde.. Ancak unutmayın ki eski zamanlarda kullanılmış malzeme kalitesi şuankileri 3 e katlar... Kullan at ekipmanları sevmiyorum
"Ercan Bayram gibi üyeleri yeniden kazanmak lazım. Forumun böyle üyelere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..."
Gökhancım teşekkür ederim örnek gösterdiğin için ama soğumuş yemek ısınsa da tad vermez ben forumdan soğudum arada girer bakar çıkarım... Ne özel yorum yaparım nede olaylara karışırım... Ancak çok absult bir konu varsa bilgim varsa karışırım fikrimi belirtir kenara çekilirim...
Güzel forumlu günler dilerim.
Ben pedallayamıyorum, pedallayanlara saygım sonsuzdur.
Kafanızdan kask, ellerinizden eldiven, gönlünüzden bisiklet sevdası eksik olmasın.. :in: