Scudo Sports

Colnago Racing Bike Sonunda Bitirebildim(Resimler güncellendi)

Ellerinize sağlık çok güzel bir Colnago olmuş.İyi günlerde bol pedallamalar dileğiyle. Boyasını sanırım siz attınız.Boyama şeklinden biraz bahsedebilirmisiniz?

Scudo
çok güzel olmuş elinize sağlık.kadrodaki nikelaj yerleri rüzgarda çok işinize yarayacak. Bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@murat ağırdilli

Evet şansıma az kullanılmış yıpranmamış bir kadrom oldu...
Bizde sizin dediğiniz şekilde kaynatma işini düşündük; düşünmedik değil ama o bölge en ince yerlerden birisi. Kaynağı kendim bile yapacak olsam riske giremem o yüzden en sağlıklısı bu oldu... :rolleyes:

Ben kelepçeden memnunum o Şevki abimden hatıradır Almanyadan kendi bisikletinden söküp getirtti :) hatırası var

@m.varolfb

Teşekkürler

@street-street

Boyayı Can ve Deniz kardeşler boyadı Antalyadan. Kendileri Ahşap uzmanı olup dekorasyon ve boya işleri ile de uğraştıkları için yardımcı oldular.

Kendilerine burda tekrar teşekkür ediyorum.

Oto boyacısından metalik beyaz renk 80gr oto boyası aldık.
Altına 2 kat astar - üstü 2 kat boya - en üzeri de 1 kat verniklidir...

@dogan.

Nikelajları orjinal dikkat ederseniz farkedebilirsiniz. Nikelajlı egzostlar ve nikelaj tamponlar paslanır acaba bu neden küf pas oluşturmadı sizce ?
Bence Colnago işini biliyor ve yıllardır da iyi yapıyor...

ayrıca nikelaj rüzgarı tutmuyor.geniş hacimli ve beygir gücü yüksek olan eski model otomobillerin ön tamponları nikelajlıdır

• Beğen
Ercan emeğinin karşılığını kesinlikle son damlasına kadar almışsın. Gerçekten harika bir cro-moly olmuş. Ellerine sağlık. Şuanda benimde toplamakta olduğum bir cro-moly'im var şuan asit banyosunda, kısmetse pazartesi çıkıyor. Bakalım benimde hedefim seninki gibi.
Şimdiden keyfini çıkarman dileğiyle.

• Beğen
@Ercan Bayram

önemli olan senin göz zevkin herkesin dediğini boş ver çok harika olmuş ama rekorlardaki yonca yapraklarının içinide bisikjletin rengine uygun bir renkle boyarsan çok harika olur 1977 2003 yılları arası milli takım mekanisyeniydim halen zevk için özel bisikletleri tamir ederim saygılar adanadan murat ağırdilli

• Beğen
@Cüneyt Kılıç

Bisikleti ayağa kaldıralı epey oldu hatta antika olarak saklıyorum desem yeridir :D

@dogan.

@dogan.

o kadar detayı bilmiyorum

@Dogukanaksu

Öncelikle bu modele hakaret gibi oldu ama neyse öyle görünüyor..
Bu model bir XXX Ultralight Hi-Ten dir.. ultra inceltilmiş teneke :D

@murat ağırdilli

luge yerlerini boyamayı düşündüm ama uğraşmadım daha kötü olur diye dokunmadım...

@dogan-kron

sizde saolun da bu konu bayaa bi eski :D

@S. YILDIRIM

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
@Ercan Bayram

O zaman hakaret değil aksine bu bir iltifat gibi kalır. Cro-moly gibi bir etkisi var sonuçta. Bu da hi-ten olmasına karşın ne kadar ince ve kaliteli işçiliğinin olduğunu gösterir.

• Beğen
Helal olsun size , bu klasik bir bisiklet ayağa kaldırmak için verdiğiniz emeğe değmiş bence.

• Beğen
konu hortlamış:)
güzel toplamışsınız bisikleti,güle güle kullanınırsınız inşallah...

Ellerinize sağlık çok hoş olmuş.

Evet konu hortlamış. Ama iyi olmuş. :) Çok şık bir makina toplanmış. Aklıma gelmişken yazayım, Ercan Bayram gibi üyeleri yeniden kazanmak lazım. Forumun böyle üyelere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...

@Tunç OĞUZ

Dura ace den daha güzel akıyor zaten diyicem hadi ordan der gibi olduğunuzu duyuyorum ancak şunu unutmayın hafiflik uğruna sağlamlığı ile oynanmasındansa 90 lı yılların 8 vitesli sistemini kullanmayı yeğlerim ki zaten öyle yapıyorum.
Trek'imde komple STXRC set var..
Colnago'mda Full Shimano 600 (ultegranın atası)

2 sistem de 8li ama abartmaya gerek yok ben yarışçı değilim torunuma bile dayanır bu set... :)

@Recep TOPAL

Colnago yatıyor valla inşallah ilerki zamanlarda ;)

@xahi

teşekürler

@Deniz Gökhan Tezcan

Gökhancım merhaba hortlamaz böyle konular yeniden dirilir insanların eskiden yeni mi olur bırak Allah aşkına demesinin yanlış olduğunu böyle kaliteli donanımların hala kaldığını ve saygıyı hak ettiğini göstermek lazım. Bırakalım benim colnago yatsın evde.. Ancak unutmayın ki eski zamanlarda kullanılmış malzeme kalitesi şuankileri 3 e katlar... Kullan at ekipmanları sevmiyorum ;)

"Ercan Bayram gibi üyeleri yeniden kazanmak lazım. Forumun böyle üyelere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..."
Gökhancım teşekkür ederim örnek gösterdiğin için ama soğumuş yemek ısınsa da tad vermez ben forumdan soğudum arada girer bakar çıkarım... Ne özel yorum yaparım nede olaylara karışırım... Ancak çok absult bir konu varsa bilgim varsa karışırım fikrimi belirtir kenara çekilirim...

Güzel forumlu günler dilerim.
Ben pedallayamıyorum, pedallayanlara saygım sonsuzdur.
Kafanızdan kask, ellerinizden eldiven, gönlünüzden bisiklet sevdası eksik olmasın.. :in:

Geri