Scudo Sports

Colnago Racing Bike Sonunda Bitirebildim(Resimler güncellendi)

Scudo
çok güzel olmus elinize sagl1k
kazas1z belas1z sürü$ler dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Stickerlardan sonra daha güzel olmuş, şimdi markalı klasik bir F1'in var :) güle güle kullan kardeşim.

çok güzel olmuş son hali fakat benim düşüncem maşanın siyah olmasından yana bence bir siyah renk maşa süper olurdu ama çok güzel allah kaza vermesin

Yeni ciciniii güle güle kullaan Ercancım:) ne güseel toplamışssın,boyada harika olmuş;) kazasız..keyifli sürüşler dileriim dostum

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Serkan Hakkaten Güzel oldu be :) Azmin elinden kurtulunabilir mi?

Tabi Gölgeli Sticker çalışması Ceyhunun Fikriydi :)
Valla Stickerlar için 3E ortaklarından Ceyhuna çok teşekkür ederim :D

Bisikleti toplamamda yardım eden Şevki Ustam, Gökhan abim, Burak abim ve Boyayı atan Can ve Deniz e de teşekkür ederim :)

İyiki Antalyadasınız İyiki varsınız...

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Valla Halat dediğin Vites Fren dış boruları ise onlar orjinal Shimano kablolar bende hiç değiştirmeyi düşünmüyorum...

Boyayı neden beğenmediğini anlayamadım ama olsun herkesin fikrine saygım var yinede teşekkür ederim ;)

@Ercan Bayram

kadro çok güzel bence daha yüksek konponentleri hak ediyor, iyi günlerde kullanın

• Beğen
@sawas

Teşekkür ederimmm
Valla Antalyada Elimden gelen bu ama ilerde ufak tefek değişiklikler olabilir...

Full Ultegra set de yeterli şuan için (Hatırlatayım shimano 600 ultegranın atasıdır!)

dış lastikleri değiştirdim
Rubena dış lastikler çok şeker oldu :)

Evde kavga var yanlız Giant ile Colnago kapışıyo
--ben çıkacam dışarıya
**hayır ben çıkacam
:)

Bilmiyom bu iş kötü görünüyor napcam bilmiyorum :rolleyes:

600 set gayet yeterli bencede. benim görüşüme göre klasik malzemeler bu bisiklet için biçilmiş kaftan. bisiklete ayrı bir hava katıyor.

Ama değişiklik düşünülürse 97 model ve altı temiz campagnolo çok şık olur...

• Beğen
Boya temiz ve kusursuz görünüyor, etiketleri de kendi zevkinize göre yapmışsınız. Güle güle kullanın. Kadronun eski fotoğraflarını yeni gördüm de, durumu hiç fena görünmüyormuş. Parça parça boyanıp restore de edilebilirmiş. Tabi bu çok daha uzun sürecek kişisel emek isteyen birşey. Colnago'nun restorasyon için orjinal etiketleri mevcuttu, önceden haberim olsaydı sizi yönlendirir ya da yardımcı olurdum. Orjinalinin tıpatıp aynısı olabilirdi ama böyle de güzel olmuş, kişiselleştirmişsiniz. Etiketler vernik altı mı, üstünde mi?

• Beğen
selamlar

Stickerları bende araştırdım orjinallerini internetten buldum vs. ama çok da hoşuma gitmedi açıkcası...

Şuanki stickerlar verniğin üst kısmında
beğenmezsek sökelim tekrar yapıştıralım diye bu şekilde yaptık çok da başarılı oldu...
stickerları kesen reklamcı 2 sene dış cepheye garanti veriyorum ben bu baskı şekline dediğine göre epey bi kullanacağım bisiklette ben bu stickerları :)

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ;)

Ercan, kadro çok güzel bitmiş, Colnago'nun hakkını vermişssin, keyfini çıkar..

Mustafa İçdağ

• Beğen
Mustafa abi çok teşekkür ederim
benim elimden gelen bu :)

Daha iyisini yapabilecek imkanım olsa yapacaktım ama anca bu kadar oldu :)

Teşekkür ederim herkese...

Geri