Scudo Sports

Colnago Racing Bike Sonunda Bitirebildim(Resimler güncellendi)

ercan bayram abi bende şuan senin gbi bi yarış bisikleti toplamaya başladım bana senden yaptıkların hakkında bilgi edinmek istiyorum handi evrelerden geçti bana yardımcı olurmusun parçalar ve fiyatlar hakkındada bilgi verirmisin ne kadara mal oldu toplam bu canavar sana şuan bu benim için çok önemli !!!

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Scudo
hayırlı olsun abi kazasız belasız sürüşler rüzgar hep arkanda olsun :)

• Beğen
@kadirn

yarış bisikleti dünyası mtb den çok farklı
fiyatları yüksek olsa bile parçaları bulabiliyorsun
ekonomik olarak parça bulmak hele yarış bisikletinde zor iş...

ben ilk önce musing marka bir yarış bisikleti aldım 2. el olarak
sonrasında da sadece kadro değişimi ile bisikleti tamamlamış oldum

sırf donanımı için önce uygun bir bisiklet aldım sonra da kadro değişimi ...

en uygun bu şekilde olur tahminim..
çünkü diğer türlü sıfırdan alman seni zorlayacaktır
birde yarış bisikleti topluyorsan aceleci olma ekim kasım ile mart ayı arasında çok cazip fiyatlara az kullanılmış ürünler foruma düşüyor
birçok kullanıcı malzemelerini yeni nesil yeni model ürünlere değiştirmek isterken uygun parçalar çıkıyor...

acele etmemen tek tavsiyem :)

@m9e10r11
Teşekkür ederim...
daha iyileri sizlerin olsun inşallah

keşke benimde olsa dedirten biR çalışma,
keşke bende böyle harika bir bisiklet toplayabilsem,
güle güle kullanın
Alp ASLAN

• Beğen
@mehmet zengin

teşekkür ederim Mehmet abi

@alpaslan11

Teşekkür ederim Alp abi
Allah herkese gönlüne (kalbine) göre versin inşallah :)

bisikletin çok güzel olmuş ercan bey allah kaza bela göstermesin asfaltta süratlienin ce sanki arkandan asfalt katlanarak arkandan gelecek gibi bi bisiklet:D

@geotech emre

Teşekkür ederim Emre zevk alarak uzun yol ve kendimce antrenman bisikletim işte :)

@b1rkan
Teşekkür ederim birkan

unutmazsam bir ara bisikletimin daha net fotoğraflarını çekip eklemeyi düşünüyorum.. :)

Merhaba Ercan,

Bir suredir forumda yoktum. Şöyle bir bakınayım derken Colnago nu gördüm. Güzel iş çıkmış, kadrosu gerçekten çok hoşuma gitti, tam bir klasik. ben de de 25 senelik bir Colnago var el atmak istiyorum ilk fırsatta ama yenisi geldiği için hep erteleniyor fukara.

Bir ara Colnago'larımızla pedallasak

Görüşmek ümidiyle

kazasız sürüşler dilerim hayırlı olsun çok tatlı olmuş

@Ercan Bayram

Ercan merhaba

Bu kadar emek verilmiş bir bisiklet, satılırmı, kardeşim yaa:eek:

Koyacak yer bulamıyorsan , benim apartmanın altında, çift demir kapılı ve sıfır nemi olan, bana ait depom mevcut getir oraya koy.

Ha arada iki pedal atar, karanlıktan çıkarırım. :D :D

İlerde , elimde bir bisiklet vardı, gençlik işte sattık, ahhh şimdi elimde olsaydı diyeceksin. :(

Yaşayan bilir. doğrumu değilmi.. İstediğin parada, bir derdine belki bu gün için yama olur ama, ilerde çok yanarsın. benden söylemesi. :)

Karar ver satışı kaldıralım. :D :D

Görüşmek üzere.

Sevgilerimle.

Dostum, benim tavsiyemde bu bisikleti satmaman ve koruman yönünde olacak. En büyük iki neden, biri bir Colnago kadro olması diğeri çok emek harcamış olman tabi ki...

• Beğen
@Aytaç Biber

Kaliteden anlayan aklıbaşında birileri olsa şimdiye satılmıştı :)
Haklısınız çok emeğim var ama bilmiyorum ilan güncel satılırsa satılır satılmazsa satılmaz :)

Evet Arkadaşlar :)
Colnagomun modelini Colnago ya mail atarak çözdüm...

Colnago Esa Mexico 1982 modelmiş.. şanslıyım elimdeki nadir bir kadroymuş internette bile aynısını bulamıyorum :)

Esa mexico nun değişik yıllardaki resimleri.

(link)
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
çok güzel olmuş iyi günlerde kullan

@Ercan Bayram

çok güzel bi klasik birde campagnolo malzeme düzseydin tadına doyamazdınyanlız arka kulaklara baktımda hala yıpranmamış bir bisikletallah kaza bela vermesin keşke boyatmadan önce vites bağlantı yerlerini kadroya kaynattırsaydın kelepçe estetiği biraz bozmuş selamlar

• Beğen
Geri