Gökhan hocam,
far konusu kıs ve gece icin cok onemli gercekten..
kendimden ornek verecek olursam. su an iki adet far kullanıyorum, ücüncüsünü birkac gün icinde gelecek. iksi de gidona baglı duruyorlar. boylece gerektiği yerlerde birini flasör olarak kullanabiliyorum.
gayet iyi performansa sahipler.. ikisi uygun denilebilecek fiyata sahip. ancak genis aci ve hafiflik istiyorsan, fiyat hemen kat ve kat artıyor..
secmene fayda saglamak acisindan ornek vereyim,
bunlardan ilki, (link)
iki modu var. harika is goruyor. lamba ünitesinin yanında, pilleri gidona ya da kadroya bagliyorsun. bazen pilini ne zaman koyduğunu unutuyorsun. ancak sarjlı pil icin uygun değil. sarjlı piller voltajı düsün olduğundan, ısığın gücünü azalttığı icin ben tercih etmiyorum..
ikincisi (link)
üc adet kumanda pili ile harikalar yaratıyor diyebilirim. cok güclü biraz dar acılı. cok kuvvetli flasör özelliği var. alüminyum kasaya sahip.. piller farın icinde. sokup takmak cok kolay. kesinlikle tercih edebilirsin..
ücüncü olarak, daha iyi sonuclar icin yeni aldığım (link)
neredeyse otomobil farı gücünde. degisik lenslere sahip.. daha kullanma fırsatım olmadı ancak hakkında cok iyi yorumlar okudum.. kesinlikle beklenileni verecek bir far..
aslina bakarsak istediğin özellikler son olanda var. fakat bütceye takılacak gibi görünüyor.
zamanında 12v 30w hatta 16 yasindayken 50wlık halojenlerle cok güclü bir farlar yapmıstım. aydınlatma gücü alabileceklerimizin en iyisiydi diyebiliriz. fakat kullanabilmek icin 5amper ve üstünde akü gerekiyordu. o da neredeyse 2-4kg geliyor.

monte etmek, tasımak cok zor.
umarım yardımcı olur.. kararını ve sonucu buradan paylasmanı isterim..