Scudo Sports

Çok iyi ön far arıyorum

Scudo
bulabilirsin rahatlıkla...bu tip fenerleri satan yerler genellikle bisiklet aparatıda satıyorlar..ben istanbulda oturuyorum ve karaköydeki yer altı geçidinden 10 tl ye aldım

(link)
fenix hp10 model kafaya takılabilen bir fener aldım. 225 lümen ışık gücü var. gece orman sürüşünde denedim kesinlikle mükemmel. 4 kademesi var 2. veya 3. kademe yeterli oluyor. zifiri karanlıkta gündüz gibi gidiyorsunuz. karaköyde uzman elektronikten 150 tl ye aldım.
konuya mesaj yazan ve ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: burak altınsoy
akşamları yolda sürerken önümüzü aydınlatacak şöyle mütevazi bir ön far ile arka çakar lazım acaba nasıl bi sey alalım ..?? çok fazla yüksek olmasın fiyatı ama ucuz diyede sadece kendi önünü aydınlatacak kadarda kötü olmasın

dealextreme deki 1400 lümenlik far bende var hatta fotoğraflarını ekleyecektim fırsat bulamadım bu akşam unutmazsam eklerim. Bu farın 900 lümen olandan tek farkı iki yanında iki adet daha aydınlatma olması. Yandaki ışıklar ışığın gittiği uzaklığı etkilemiyor fakat yanlara doğru daha çok yayılmasını sağlıyor. Ortadaki ışık normal fenerler gibi sadece ileriyi aydınlatıyor. Bence yanlardaki ışıklar ortadakine göre daha etkili çünkü daha geniş açıyla etrafınızı görebiliyorsunuz. Sahil yolu gibi düz yollarda ortadakini açmıyorum zaten, sadece çok karanlık yerlerde üçünü birden açıyorum o zaman da her yer aydınlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: tanerhosgor
buraya başlık açtım magicshine 1400 lümen far incelemesi adında, orada detaylı fotoğrafları görebilirsiniz. Kimse ilgi göstermediği için akşam fotoğraf çekip eklemedim.

benim aldığım fenerde birkaç sorun yaşadım, örneğin 4. kademeyi 5. dk dan sonra kendisi 3. kademeye dşürüyor ve pil zayıfladığında ışıkmşiddeti düşüyor.

ben geçenlerde karaköye gittim orda kafaya takılan lambalardan gördüm fiyatı 35 liraydi menzili 200 m idi dükkanda kısa bi test yaptım oldukça iyidi baya bi aydınlattı gündüz olmasına rağmen, yanımda yeterli param yoktu alamadım. onu kısa zamanda alıp bi şekilde gidona sabitlemeyi düşünüyorum tavsiye ederim yani ;)

Bu arada bende adamın yalancısıyım menzili 200 metre dedi ama bilemiyorum :D

@özcan parlakoğlu

:D :D olabilir valla Türkçe'yi zor konuşan insanlardandı... :)

@Orhan ATAK

söylediğiniz far sanırım police marka farlar. vya bunların fasonları. 200m tabiki sallama bir mesafe ama aydınlatması fena değil. içinde powerledlerden var. fakat uzun mesafe aydınlatmasında önünüzde 2-3 metrelik bir kör nokta oluyor. gece sürüşlerinde bununla beraber önünüzü aydınlatabilecek bir gidon feneride olması lazım diye düşünüyorum.
ama ucuz olması bence çok iyi bir artısı.

@gökhan aksoy

evet police marka farları biliyorumda bu o değildi bunda tek led vardı ama cidden baya güçlüydü ayrıca size katılıyorum bitanede gidon feneri lazım tam önümüz için :)

Arkadaşlar aşağıdaki farı almayı düşünüyorum. Sizlerin fikirlerini almak isterim. Birde bu siteden alışverişte orada yazan fiyat dışında bir süprizle karşılaşırmıyım? Şimdiden teşekkürler.

(link)

mesaj atamıyorum buradan yanıtlayayım.

dealextreme de orada yazan harici bir fiyat ödemiyorsunuz. zaten son ödeme ekranında toplam vereceğiniz tutar gözüküyor. Shipping 0 olduğu için ekstra bir ödeme yok.

Kargolar bir sorun çıkmazsa 10-12 günde geliyor. Sorun olarak şu olabilir; mesela sitede stokta görünen ürünler stokta olmayabiliyor, böyle olunca o ürünün stoka girmesini bekliyorsunuz. Bunun da ne kadar süreceği belli olmuyor, bir günde de girebilir bir ay da sürebilir. Çok uzun sürerse site değiştirmek ister misiniz diye mail atıyor zaten. Diğer sorun hong kong da siz sipariş verdiğiniz zaman resmi tatil olabilir. Bu durumda da 5-10 gün aksayabilir alışverişiniz.

Sitede ürünü kargoya verdik tekip numarası da şu ibaresini gördüğünüzden itibaren en geç 15 gün içinde siparişiniz elinizde olur. Tabi toplam tutar 100 euro ya da 150 doları geçmezse bu geçerli yoksa gümrüğe gidip vergi vs ödemek zorunda kalırsınız. Bunun yanında gıda kodeksine uygun olmayan ürünler de gümrükde takılır ve alamazsınız.

linki şimdi gördüm. Bu ürünü alırken herhangi bir sorun yaşamazsınız. Eğer stokta varsa en geç 15 gün içinde elinizde olur büyük ihtimalle.

@Şevket Şahin

bende kullanıyorum iki tane var biri cakıyor digeri sabit .. varta pil takınca daha bi etkili yanıyor . çakma modunu acarsanız karsıdan gelen arac selektor yakabiliyor size :D

ayrıca oturtma aparatı cok guzel gelen feneri el feneri olarak kullanıp daha iyisinide takabilirsiniz aparat ile

Geri