Hasan Ece
Üye
- Tepki
- 29
@halil ibrahim duran
Halil hocam , Ben uzun zamandır denk gelemedim mahalle bakkallarında falan mı var acaba şuan
@Tahir Keskin
ben de küçükken hep komşu cocukların, kardeşimin azına atardım onlar korkar ben izlerdim o aklıma geldi anlam veremeyip korkuyolar , Allah nazarlardan saklasın
@sezer16
-Sezer abi mesajınız için teşekkür ederim
, Müzik dolabından kastınız elektrikle çalışan plakçalar mı acaba alt tarafında da plaklar için yapılmış dolabı var ?
, oysa bizim evde var ev arkadaşım getirmişti öğrenci evinin tek zenginliğidir, benim de biraz eskilere düşkünlüğüm var aslında gramofonum olsa görmem sonradan cıkma bu plakçaları
)
-Birde ispanyol paça pantolonlar var onların meşhur olduğu zamanlar tam olarak kaçlı yılların gençliğindeydi
hiç unutmam mesela ispanyol paça bi pantolonum vardı , kimsenin giymediği ilkokul zamanında bi ben giyerdim ,
-Bu misafirlik için var olan gelenek keşke devam etseymiş çok hoş olmalı
@meseduzu
kumandalı kumandasız farketmiyordu televizyonun dibine yatıp ayak parmaklarımla kanal değiştirme gibi bir alışkanlığım vardı
acaba başka yapan varmıdır , bence hala bunu yapanlarımız var aramızda 
---
, büyüklerimizden de zamanlarındaki örnekleri dinlemeyi, zamanlarındaki olguları bilmeyi çok isteriz
iyi forumlar
Halil hocam , Ben uzun zamandır denk gelemedim mahalle bakkallarında falan mı var acaba şuan
@Tahir Keskin
ben de küçükken hep komşu cocukların, kardeşimin azına atardım onlar korkar ben izlerdim o aklıma geldi anlam veremeyip korkuyolar , Allah nazarlardan saklasın
@sezer16
-Sezer abi mesajınız için teşekkür ederim
-Birde ispanyol paça pantolonlar var onların meşhur olduğu zamanlar tam olarak kaçlı yılların gençliğindeydi
-Bu misafirlik için var olan gelenek keşke devam etseymiş çok hoş olmalı
@meseduzu
kumandalı kumandasız farketmiyordu televizyonun dibine yatıp ayak parmaklarımla kanal değiştirme gibi bir alışkanlığım vardı
---
, büyüklerimizden de zamanlarındaki örnekleri dinlemeyi, zamanlarındaki olguları bilmeyi çok isteriz
iyi forumlar