Scudo Sports

Çocuk taşıma römork ve koltukları

@ÆSir öncelikle geçmiş olsun eliniz anahtar tutuyorsa bu tip ekipmanları kendinizin monte etmesini tavsiye ederim. Montaj esnasında titreşim nedeniyle gevşeyebilecegini düşündüğünüz kritik parçaları monte ederken vida/civata dişlerine loctite 270 veya şeffaf tutnak cilası sürerek monte ederseniz bu tip durumları engelleyebilirsiniz. Arkada koltukta oturan çocuğa ellerini içerde tutmasını da öğretmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Abdülkadir Ergin (link) bende bundan vardı ama çok tefarruatlı olduğu için kullanamamıştım. Oğlanın küçük bisikleti ile beraber sattım o zaman efsane Decathlon indirimden 50 TL ye almıştım. Ben açıkçası Türkiye şartlarında çocuğumu arkada çekmeyi düşünmem bile ama yine de sizin bileceğiniz iş. Allah korusun hayvanlar hep arkadan çarpıyorlar.

Merhaba arkadaşlar.
1 yaşında oğlum için bisiklet Ön çocuk taşıyıcı araştırması yapıyorum ama pek sağlıklı sonuç bulamadım.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arka taşıyıcı düşünmüyorum bu arada...şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar.
1 yaşında oğlum için bisiklet Ön çocuk taşıyıcı araştırması yapıyorum ama pek sağlıklı sonuç bulamadım.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arka taşıyıcı düşünmüyorum bu arada...şimdiden teşekkürler :)

Merhaba ,

Thule Yepp mini var. Ben arkaya bağlanan Yepp maxi kullanmıştım, şahsi tecrübem bu ürün için yok. Fakat bugüne kadar birçok Thule ürününü kullandım, henüz memnun kalmadığım olmadı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz C. SEZEN
Thule Yepp mini kullanıyorum, çok rahat sağlam ve oldukça hafif bunun yanında hırsız kilidi olması da dışarda bırakmak gerektiğinde güven veriyor. ayak koyma yerleri çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor ayağını tutan kemerler sağlam. Çok memnunuz önde çocuk taşıyıcı arayan herkese tavsiye ederim. @Yılmaz C. SEZEN

32a99318-2c2a-4c3f-a372-bfab7be3ae56-jpeg.307363

Merhabalar,
2 yıl aradan sonra tekrar bisikletime göri döneceğim.
Elimde carraro ve fatbike var (e-bike da olabilir.) Bunlardan biri için 7 yaş +25 kg uygun arka koltuk ne olabiliriz?
Şehir içi uzun turlara çıkacağımız işin kendi sürme şansı yok, rahat etmesi lazım. Kısa mesafe okula bırakmaya bisiklet ile giderken arkamızda bize sarılıp oturabiliyor.

Merhabalar,
2 yıl aradan sonra tekrar bisikletime göri döneceğim.
Elimde carraro ve fatbike var (e-bike da olabilir.) Bunlardan biri için 7 yaş +25 kg uygun arka koltuk ne olabiliriz?
Şehir içi uzun turlara çıkacağımız işin kendi sürme şansı yok, rahat etmesi lazım. Kısa mesafe okula bırakmaya bisiklet ile giderken arkamızda bize sarılıp oturabiliyor.
Konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Konu hakkında bilgisi olan yok mu?
25kg üstü için seçenek azalıyor, urban iki, bobike gibi markalara bakabilirsiniz. Topeak , Thule , Polisport 22kg a kadar genelde.

Geri