aytu_14
Aktif Üye
- Tepki
- 942
- İsim
- Ayetullah Kılınç
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Claud Butler
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar. Bu bisikleti 2016 haziran ayının sonunda aldım. 3 aydır kullanıyorum ve 950-1000 km arası yol kat etmişimdir. Bisikletlere ilgili henüz fazla teknik bilgiye sahip olmamakla beraber goruslerimi söylemek istiyorum.
Öncelikle üründen çok memnunum. İlk zamanlardaki uzerimdeki hamligi bi kenara bırakırsam fazla yormuyor. Su an ev okul arası kullanıyorum arası 10 km civarı var. Kasmadan 26 28 dk arasında gidiyorum.
Vites iyi, geçişleri iyi. elcik ağrı yapmadı. seleden yana sıkıntım vardı. Sele hep yukarı bakıyordu. Fakat bugün farkettim sele boruya ters monte edilmiş. Galiba kurulum esnasında olmuş böyle bir hata. Fazladan ağrı çektim anlayacağınız. Su an sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Zaten jel kilifta almıştım.
Lastikler 85 psi basiyorum yolda daha akıcı bir şekilde gidiyorum.
(link). Bu siteden daha detaylı teknik ozelliklere bakabilirsiniz.
Bir de yukarıdaki fotoğrafta gördügum icin yaziyim benim kutuda bisiklet ayağı çıkmadı.k endim taktırdım.
Aklima gelenler bu kadar. Soru olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Öncelikle üründen çok memnunum. İlk zamanlardaki uzerimdeki hamligi bi kenara bırakırsam fazla yormuyor. Su an ev okul arası kullanıyorum arası 10 km civarı var. Kasmadan 26 28 dk arasında gidiyorum.
Vites iyi, geçişleri iyi. elcik ağrı yapmadı. seleden yana sıkıntım vardı. Sele hep yukarı bakıyordu. Fakat bugün farkettim sele boruya ters monte edilmiş. Galiba kurulum esnasında olmuş böyle bir hata. Fazladan ağrı çektim anlayacağınız. Su an sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Zaten jel kilifta almıştım.
Lastikler 85 psi basiyorum yolda daha akıcı bir şekilde gidiyorum.
(link). Bu siteden daha detaylı teknik ozelliklere bakabilirsiniz.
Bir de yukarıdaki fotoğrafta gördügum icin yaziyim benim kutuda bisiklet ayağı çıkmadı.k endim taktırdım.
Aklima gelenler bu kadar. Soru olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.