Scudo Sports

Claud Butler Urban 100

@mehmet gülmez
Mağazada görmek iyi olur, o görüp beğendiğiniz model ve kadro boyunu yine gidip webden sipariş edebilirsiniz ;)

@kengil
Açıkçası bu fiyat bandındaki modelleri çok incelemedim.

Scudo
Salcano city fun 70 e benzeyen bir kadrosu var ya da o benziyor☺
Onu deneyebilirsiniz.

@kengil
(link)

Böyle bir model var örneğin. Salcano çok yaygın satışı olan yerli bir firma, hemen her ilde bayisi vardır diye tahmin ediyorum. Bayide denerseniz ve Clud Butler'la yakınlığını da incelerseniz hangisini alacağınıza, C. Butler'a karar verdiğiniz durumda da hangi kadroyu seçmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz.

@kengil
İyi günlerde kullanın...

Bu bisikleti aldım bu arada soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

@uluyol

Kadrosu kac inç hayırlı olsun.

@Junastin satıcı 50 cm dedi 20 inç oluyor yanlış bilmiyorsam. Ölçmedim ama belli yani ben de tam 20 inç arıyordum. Bu arada boy 1.85 iç bacak da yaklaşık 85-86.

@uluyol

Rica etsem metre ile yerden üst borunun yüksekliğini ölçebilir misiniz ?

IMG-20160626-WA0000.jpg

@uluyol

Çok teşekkürler , bisikletinizin fotoğraflarını yüklerseniz çok sevinirim.

@uluyol

Çok teşekkürler ama sizin vites kolu çevirmeli revoshift , ef41 yazıyor sitesinde ve bisikletçimde.
Birde seleyi çok fazla kaldırmışsınız galiba kadroyu kırabilir.

@Junastin rica ederim. Evet bu arada onu ben de fark ettim. Kendim kurmuştum bisikleti ve iade vs ile de uğraşmak istemedim. Hiç aramadım bile satıcıyı. Hani biraz pahalı bir sistem olsa uğraşırdım da ef41 de çok matah bir şey değil yani.

@uluyol

Bisiklete uzun zamandır biniyorsunuz sürüşü akıcılığı nasıl ?

@Junastin fena değil memnunum şahsen. Hafif de kondisyon yapınca düz yolda az da trafik varsa şeridi ortalayarak rahat rahat gidiyorum. Hız olarak memnunum.

Bu ara hoşuma gitmeye başladı bu Claud Butler kaç kilo bu güzel bilen var mı arkadaşlar.

@M.Cüneyt K. Bizzat aksesuarsız haliyle tartı üzerine bir bisikletle bir bisikletsiz çıktım. 12.4 kg geldi.

Merhaba arkadaşlar,
Başlıktanda anlayacağınız üzere Claud Butler bisiklet modellerini İstanbul içinde nerede görebilirim. Bildiğiniz bir bayi veya showroom var mıdır?
Evet, internet üzerinde bir çok alışveriş sitesi satıyor lakin ben yakından görmek istiyorum. Haftasonları bisiklet kullanıyorum ama hiç denk gelmedim. Gelsem durdurup, ricada bulunup inceleyip fikrini alacağım.
Bisikletin fiyatı çok uygun, 599TL. Model olarakta çok hoşuma gidiyor ve teknik olarak benim için yeterli bir model.
Teşekkürler...

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/claud-butler-urban-100-m-28-jant-bisiklet-jpg.88518/

Geri