Scudo Sports

Claud Butler Urban 100

Merhaba arkadaşlar. Bu bisikleti 2016 haziran ayının sonunda aldım. 3 aydır kullanıyorum ve 950-1000 km arası yol kat etmişimdir. Bisikletlere ilgili henüz fazla teknik bilgiye sahip olmamakla beraber goruslerimi söylemek istiyorum.
Öncelikle üründen çok memnunum. İlk zamanlardaki uzerimdeki hamligi bi kenara bırakırsam fazla yormuyor. Su an ev okul arası kullanıyorum arası 10 km civarı var. Kasmadan 26 28 dk arasında gidiyorum.
Vites iyi, geçişleri iyi. elcik ağrı yapmadı. seleden yana sıkıntım vardı. Sele hep yukarı bakıyordu. Fakat bugün farkettim sele boruya ters monte edilmiş. Galiba kurulum esnasında olmuş böyle bir hata. Fazladan ağrı çektim anlayacağınız. Su an sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Zaten jel kilifta almıştım.
Lastikler 85 psi basiyorum yolda daha akıcı bir şekilde gidiyorum.
(link). Bu siteden daha detaylı teknik ozelliklere bakabilirsiniz.
Bir de yukarıdaki fotoğrafta gördügum icin yaziyim benim kutuda bisiklet ayağı çıkmadı.k endim taktırdım.
Aklima gelenler bu kadar. Soru olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
@uluyol
Ayran gönüllü olduğum için bu marka ve modeli almayı düsünüyorum bütçemide zorlamayacak. Tavsiye eder misiniz? Haftasonu kullanacağım ancak düz yol olacak, dağ tepe dolasmayacağım öyle bir yerde yok zaten istanbulda.
tesekkürler

@Üye Adı tavsiye ederim ben şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. hatta peşin parayla alacaksan (link) daha ucuza da alabilirsin burdan.

• Beğen
@Üye Adı hocam ben de bu bisikleti Haziran ayında aldım ağustosta çaldırdım :acpsnr:

Bisiklet hakkında bahsedecek olursam city fun 70le baya yakın bir bisiklet. Lastikler de yeterince ince daha atik bir görünüm veriyor. Elcikler kötüydü ben gidonu komple değiştirip gidon bandı sarmıştım siz bunu yapmasanız da elcikleri değiştirin bence. Seleye zamanla alışmıştım. Fiyatına göre gayet iyi bir bisiklet. Salcano city fun 70 mi bu mu derseniz. Her tarafı reklam olan salcanolardansa daha şık duran bu bisikleti yeğlerim.

• Beğen
@uluyol üzüldüm çalınmış olmasına. Zamanla değişiklik yaparım düşüncesindeyim. Hafif olması beni cezbediyor. Üç kat yukarı çıkarmak zor oluyor. Fiyatıda gayet makul. İlginiz için teşekkür ederim. Söyleyecekleriniz tembihleriniz tavsiyeleriniz varsa, duymaktan memnun olurum. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

• Beğen
Tepkiler: uluyol
@Üye Adı güzel bir kilit alın :) gayet iyi bir bisiklet. Hele ki o paraya.

Merhaba,
Forumda okuduklarım, araştırmalarım, bütçem falan derken yaklaşık bir ay önce aldım bu bisikleti. Teknik olarak bilgim yok ama aldığımdan beri her gün minimum 10 km yapıyorum. Dağlık bir bölgedeyim, tırmanışlar inişler yaptım bol bol. Bacaklarımdaki hamlık acısı dışında herhangi bir ağrı sızı olmadı. İlk gün sele yüksekliğini ayarlayamadığım için bir sele acısı oluşmuştu. Sağolun, forumdan faydalanarak onu da boyuma göre ayarlayınca o da geçti.

Uzun bir süredir bisiklete binmemiş olmama rağmen fazla yormadan, zorlamadan keyifli sürüşler yapmamı sağlıyor. Yakınlarımda Salcano servisi olmadığı için garantiyi boş verip yerel bir bisiklet satıcısı/tamircisine yaptırdım montajı. O abi bu fiyata sıfır olarak böyle bir bisiklet alabilmeme çok şaşırdı hatta. Öve öve bitiremedi. Onun dediğine göre fazlasıyla dayanıklı ve uzun süre işimi görecek bir bisiklet almışım. Park ayağı, zil, reflektörler vb hepsi kutudan bir set yedeğiyle beraber ikişer adet çıktı. Bisikletçim buna da şaşırdı. Normalde ayrı satarlar bunları, seninkini yedekli koymuşlar dedi. :D

Görünüş olarak da çok sade ve tatmin edici bir tipi var. İnternetteki fotoğraflarından çok daha güzel. Önemli bu da. :D

Orijinal olarak üzerinde gelen lastiklerle şimdiye kadar taşlı topraklı dağ yollarına, köy yollarına girdim, araziye çıktım. Herhangi bir patlama vb olmadı bu sürede.

Benim gibi yeni başlayacak kişilere tavsiye ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: MGSancar
Geri