Scudo Sports

Çilekli Pastam ve Diğerleri..

Scudo
hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet. .kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

ne biçim bir bisiklet bu bakamıyorum bile bir bisiklet bu kadar kötü olamaz herhalde;baymineral arkadaşım bu bisikleti çokmu aradın almak için ben buna binmeyi bırak,elimi daği sürmem...:D :D :D :p

abi hayırlı uğurlu olsun =)
Allah kaza bela vermesin, yüzünden gülücük eksik olmasın =)

hayırlı olsun,kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...

Gerçekten harika bir bisiklet bu... Scott fazla ilgimi çekmezdi, ta ki bugüne kadar:)
Kazasız, belasız, huzurlu sürüşler dilerim...
Not: Bisikletin üzerindeki parçalar bence gayet uyumlu ve fazlasıyla yeterli.

Bu arada, 2008 XT göz kamaştırıyor:)

Çilekli pastanız hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. 2008 model siparişini vermiş ve maalesef ocak ayına kadar bekleyecek biri olarak, yazı ve fotoğrafları görünce heyecanınızı paylaşmış oldum. Tekrar hayırlı olsun, çok güzel bir seçim.

Arkadaşlar heyecanımı paylaştığınız için, iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..

Mr. Baymineral,

Bisikletini Gursel'in dukkaninda disk frenler monte edilirken gordum. Hani derler ye birsey alirken soyle bir gorup alici gozuyle bakacaksin, eline alacaksin, koklayacaksin, ben sadece bakmakla kalmadim, o guzel kadronun her bir yerine ellerimle dokundum. O borularin sahane dizayni maalesef resimlerde gozukmuyor.
Iyi gunlerde kullan.

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
Cok hos bir bisiklet iyi gunlerde kulanman dileyimle ...

bisikletin gerçekten güzel hayırlı olsun fakat sanki bisiklet sana ufak gelmiş gibi

@deore79

Ufak mı tam anlayamadım ama uzun yolda kadro boyu nedeniyle sorun yaşamayım yeter bana.. :rolleyes:

Teşekkürler..:rolleyes:

Benim bisikletim de kırmızı-siyah kadrolu (siyah daha hakim) ve beyaz maşalı. Beyaz maşa bu renk ikilisine çok yakışıyor bence. Umarım bir gün birlikte süreriz..

Bisikletin çok güzel, hayırlı olsun.. :)

çok güzel bisikletiniz var iyi seçim yapmışsınız kadronun rengi dizaynı da çok önemli. hemde kırmızı.. daha ne olsun :) kazasız belasız, güzel günlerde..

alırken değişen/değiştirilen parçalarımı var? banamı öyle geldi :)

yaz bi gesin yz 0 alıcam diordum kiii bu melet karşıma çıktı bi taraftan o kadar ppara verme diorlar yz35 diorlar yz15 maksimum sınırda diodum bide bu çıktı ooof of ne alsak ne alsak

@qweasdzxc

dostum bence hiç düşünme bile imkanın varsa şu resimdeki arkadaşın bisikletinden gürzel abiden git al derim gerçkten de süper bir bisiklet ben bile gördükten sonra düşüncelerim fikrilerim alt üst oldu amabe scud alıcaktım düşünüyordum ya bu bymineralın bisikletini gördükten sonra kafam karıştı baya ama çok hoşuma gitti bence almalsın gürsel abi bu işi bence hepimizden daha iyi biliyor çok saygı deyer bir bisiklet gönül dostu

Geri