Scudo Sports

Çilekli Pastam ve Diğerleri..

@otec

Öncelikle ilginize teşekkürler..

Fren sistemi orjinal halinde Avid V-fren sistemiydi, Avid Juicy 7 ile değiştirildi, rotor olarak LX takıldı.

Orjinalin üzerinde gelen aynakol iki parçalı olmayan seri dışı siyah bir modeldi. Onun yerine LX taktırmak istedim ama LX aynakol bulunamayınca 139 Avroluk Truvativ Stylo ile değiştirdik.

Scudo
@Firochromis

Beyaz maşası benimde içime sindi.. Çilekli Pastayı Çilekli Pasta yapan başlıca etmen maşanın rengi :)

Pazar günü Kaçkar yarışlarına gelirseniz görüşebiliriz. ;)

Uzun araştırmaların sonucunda gönlüne yatan bisikleti oluşturmuşsun.
Scott bisikletler cidden çok kaliteliler.
Uzun yıllar sorunsuz kullanman dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
ayrılmaz ikili olasanız emi...:) çok hoş bi sistem olmujş..çilekli pastanla :D keyifli ve nice kazasız sürüşeler dilerim...

harika bi bike ın var güle güle kullan allah kaza bela vermesin

siz bide onu yakından görün... on numero bi alet öğleden sonra baymineralle buluştuk.bide baktım çilekli pasta üstündeki sarı polardan tanıdım bayminerali...matrix bundan sonra ne olur bilemem ama çilekli pasta mükemmellllll

Of of offf.
Bu ne güzel bisiklet..

Daha yeni gördüm, güle güle kullan baymineral. :)

Paylaşımın da şöyle orta-büyük boy bir gezi paylaşımı kadar şaşaalı, hoş yani.. teşekkürler.. :) :) :)

gerçekden çok güzel bi bisiklet olmuş insan bakmaya doyamıyo

Km saatini teli gördüğüm kadarıyla maşanın içe giren borularına sabitlenmiş düzeltirsen kopmadan saatini kurtarmış olursun

@Serkan Yazıcı

Eski bisikletimin saatini geçici olarak takmıştım. Bu akşam yeni gelen Blackburn 6.0' ı monte edip o saati çıkardım. Çok teşekkürler..

@krizalittt

Çok teşekkürler ederim. Sanada hayırlısı olsun güzel Corratecin.. :rolleyes:

Güle güle kullanın bisikletinizi.Renk uyumu ve parça seçimleri çok güzel.Özellikle arka attırıcı hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek isterim...

Geri