Scudo Sports

Çilekli Pastam ve Diğerleri..

Çok güzel bir bisiklet özellikle kadroyu çok beğendim.Renk uyumu da çok başarılı.Güle güle kullanın.

Scudo
Güzel olmuş:) Sonunda istediğine kavuşmuşsun.. Hayırlı olsun güle güle kullan.. Bu arada blogunu inceledim. Güzel fotoğrafların var.. Tebrik ederim..

Bizim millet modifikasyon hastası :)
Bu haliyle yeterince güzel, tatmin ediyorsa böyle devam et.
Zaten Scale serisi oluşu da hafifliğini yanında getirmiş, yarışmayan bir arkadaşa bu hafiflik yeterlidir.
Güle güle iyi günlerde kullan kardeşim.

Hayırlı olsun çok güzel bir kombinasyon oluşturmuşsun.Bir tek vites kolları biraz düşük kalmış.Ama işini görüyorsa(ki görüyordur) problem yok.;)

arkadaşım hayırlı olsun ..herşey çok güzel .. allah kaza bela vermesin.. .
bisikletini koyduğun yere güzel bi bisiklet askısı alıp yeni yoldaşını daha iyi muhafaza edebilirsin..
keyifli sürüşler..

Güle güle, güzel günlerde kullan bisikletini.. Aylar :) süren yazışmalar sonunda bisikletine kavuştun.. İlk 2008 Scott'ı sana vermek nasip oldu işte..
Disk frenli bir bisiklet için bu fiyat aralığında bu bisiklet ağır sayılmaz arkadaşlar..Kadronun sağlamlığını da gözönünde bulundurun..Bisiklet 935 EU artı modifikasyonlarla bin küsur EU oldu..Sadece frenleri 250 EU Ya yakın zaten..Daha önce de yazmıştım; fotoğraflarda bu Scott kadroların güzelliği pek belli olmuyor.. Berk iyi (ve ödüllü) bir fotoğraf sanatçısı olarak senden daha güzel fotolar bekliyoruz, kadronun detaylarını ortaya çıkaran..

Güle Güle kullan tekrar..

@! ! ! K I N G ! ! !

Pardon Emirhan, o vites kollarının ayarını ben yaptım, test ettim.. Nesi (neye, nereye göre) düşük kalmış anlayamadım.. Aydınlatırsan sevinirim..
Selamlar..

gürsel abi süpersin senin gibi kişilerin bisiklet antrönörü olmasını çok isterdim vay be süpersin abi bende inşallah en kısa zamanda paramı ayarlayınca bu bsikleten almayı çok düşünüyorum disk fren hariç birde 250 euroluk fren takımı hariç olsa birde maşa en ucuzu olsa kaça patlarki

@canyon
Çok teşekkürler Canyon..
İstersen aynı kadroya sahip (link) var bu yıl (yana tıklayınca kocaman fotosu çıkıyor).Deore LX-Deore'li, Rock Shox Dart'lı 720 EU liste fiyatı var.. Çok yakında Yeşil'de..(Bu fiyata taksit veya ödeme koşullarına göre indirim var)

inşallah taksitli şekilde almayı düşünüyorum bende irtibata geçicem hoşuma gitide güzel teşekür ederim çok iyisin abi

@athletic

Abiciğim valla ne desen haklısın.. Matrix' i 5 sene kullandım. Bunuda en az 5 sene kullanmak istiyorum. Uzunca bir süre değişiklik yapmamak için alırken bütçemi yüksek tuttum ve alabileceğimin en iyi parçalarını aldım. :rolleyes: Lastikler hariç değiştirmek istediğim parça yok. Baharda Schwalbe Supreme Evolution almayı planlıyorum.

Yarışmaktan korkan biriyim. Patikalarda zar zor, kimi zaman bisikleti elime alıp gitmeye çalışırken arkamdan sürekli birilerinin geldiğini görmek ve hissetmek beni çok rahatsız ediyor. Dolayısıyla yarışlara yarışmak için değil, fotoğraf çekmeye gidiyorum.

Tüm yorumlar için sahiplerine çok teşekkür ederim. Bazı yorumlar beni duygulandırdı.

Bisikletiniz çok güzel. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Dikkatimi çeken bi konu var. Farklı grupların parçaları kullanılmış.(Örnek: Önde Scott göbek - arkada Shimano, Avid frenler - rotor Shimano) Bu tip farklılıklar olumsuzluk yaratırmı??
Güle güle kullanın. Hayırlı olsun.
Teşekkürler.

Mineral yeni bisikletin hayırlı olsun, gerçekten çoook tatlı olmuş. Renk uyumu kesinlikle 10 numara :)

@gürsel

Sanırım model olarak düşük kalmış demek istemiş Gürsel Abi :)
Hani kollar Deore, diğer aksam XT, LX, Stylo vs...

Çook uyumlu bi bisiklet olmuş güle güle kullan baymineral.
Özellikle renkler çok güzel;
amortisör rengi-arka çeki borularının uç kısmı beyaz
Fren kollarındaki pad contact vanasıyla-kadro rengi kırmızı
En büyük Türkiye
Allah kazalardan ve nazarlardan korusun.

Geri