Scudo Sports

çift kat jant lastik şişirme sorunu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaşlar bisikletin arka jantını çift kat olarak değiştirdim. çift kat olunca sibop (nasıl yazılıyor emin değilim :) kısa geliyor sanırım, benzincilerde şişiremiyorum lastiği biraz havası inik gibi ne yapabilirim.!?

Scudo
@serisonu

aynı problemi geçen hafta bende yaşadım bir arkadasımın borlası var tekerlek havası inmişti el pompasıyla şişireyim dedim 15 dakika ugrastım yapamadım acaba sibop kısamı diye düşündüm eve gittik benim yedek iç lastik ile degiştirdim oda aynı durumda velhasılı 30-40 dakika tekerlek şişirmeyle ugraştım daha sonra attım sırtıma benzinciye benzincide şişirebildim.
sibop aşagı (yere) gelecek şekilde üzerine kuvvet uyguladım ve sibop biraz daha dışarı çıktı sonra şişirdim. hussar kullanıyorum oda çift kat janta sahip ama sibop digerinden en az 2 kat daha fazla dışarıda yani şişirme problemi yaşamıyorum...

Arkadaşların dedikleri haricinde kesin çözüm; Bundan sonra iç lastik alırken uzun sibop isteyin.

pompaların ucundakı aparatı kompresore takarsanız belkı uyar dıye dusunuyorum ;D

ne demek istediğini pek anlamadım ama, jantları değiştirdim şuan için sorunum kalmadı gibi.

Benim iç lastiklerde bir sibop var çift kat janttan dışarıya çıkan kısmı 3 cm den fazla.bende sibobun uzunluğundan şikayetciyim.cst yada byte marka olması lazım.

@scuba1

hadi ya.. hiç dert etme şişirememekten iyidir..

arkadaşlar uzun siboplu iç lastik almak yerine keşke jantı değiştirmeseydiniz.

@Atila Filmer

bisikleti değiştirdim o arada oldu. yoksa sırf şişirirken zorluk çekiyorum diye değiştirmiş değilim.

Geri