Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu
Ben de yıllardır kamyonların çok yoğun olduğu güzergahlarda kullanıyorum. Kesinlikle trafikte bisikletliye en duyarlı şoförler kamyon şoförleri gibi geliyor bana da. En korktuklarımsa minibüs ve taksi şoförleri.

çok geçmiş olsun ,
kaza fotolarını gördüm sizi bu halde bırakıp gitmiş,
İnsana saygı kalmamış !!!!

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Benzer bir kazayı geçen sene ağustos ayında bende geçirdim belki bilenler vardır yaralanmalar da ciddiydi, adamı olay yerinden başka bir yerde göremedim şuana kadar yaklaşık 11 ay geçmesine rağmen. Ne hastaneye ziyarete geldi ne davanın ilk duruşmasına geldi, ikinci duruşmaya tutuklanıp getirilecek. Benim tavsiyem ne olursa olsun davadan vazgeçmeyin böyle insanlar oldukça bize rahat yok. Çok geçmiş olsun bu arada en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.

Geçmiş olsun hocam. Böyleleri bu ülkede oldukça çok..

• Beğen
@Şükrü Güllüoğlu taraflardan biri kaçtığı için tutanak tutulamaz. daha doğrusu kaza tutanağı tuttulamaz. hasar tespiti yapıldı.

@berkex geçmiş olsun. Vazgeçmek gibi bir niyetimiz yok. Sesimizin ulaştığı her yerde dillendireceğiz. Asker arkadaşım olan avukatım da bisikletçi. Dikkat çekmek için dava dosyasını almaya bisikletlerle gitmeyi görüşüyoruz. Böyle bir organizasyona girersek buradan da duyurusunu yapacağım.

Ibrahim öncelikle büyük geçmiş olsun.

Keşke bu olay hiç gerçekleşmeseydi. Fakat gerçekleşmesi kaçınılmaz ise de keşke polonezköy yolu'nda değil de insanları canice ezen şoförlerin mahalle halkı tarafından linç edildiği mahallelerden birinde gerçekleşseydi.

On metre arayla ikinize birden çarpmış olması kesinlikle cinayet.

Linç edilmeyi fazlasıyla haketmiş.

Geçmiş olsun.
Ben olsam kendime geldikten sonra kafa atardım yaşatmazdım. Şeref yoksunu yaratık.

Bu arada ekşisözlüğe de entry girmeyi deneyin. Birinden rica edin üyeliğiniz yok ise.

• Beğen
@İbrahim A. Geçmiş olsun Allah daha kötülerinden de korusun.

• Beğen
@İbrahim A. Çok geçmiş olsun.Hapis cezası konusuna gelince bunu vermeyeceklerini üzülerek söylemek istiyorum.Ölümle sonuçlanan bir kaza olmadıkça hapis cezası çalışmıyor bizim kanunlarda.Umarım dava dosyasına maddi zararlarınızı ve hastaneden aldığınız (aldığınızı düşünüyorum) iş göremezlik raporunu eklemişsinizdir.Savcılık olaya tazminat yönünden yaklaşacaktır.

• Beğen
@Aytaç DİREK teşekkür ederim. Hastaneden adli rapor aldık, yaralarımızı ve berelerimizi tarif ediyor. Ama iş görmezlik raporu almadık. Bu gün şirket doktoruna göründüm. Vücudumdaki morluklar büyüyor. tekrar teşis konulması gerektiğini söyledi . Karakolda yaklaşık maddi zararımızı bildirdik. bisikletçiye vs. gidip bedelleri ve faturaları toplayacağız.

Maalesef hapis cezaları da para cezasına çevriliyormuş..

@İbrahim A. Geçmiş olsun. Size çarpan için muhakkak kusur verilecektir. Bu suç uzlaşmaya tabidir ( bakınız Ceza muhakemesi kanunu 253) Uzlaşmayı zararlarınız karşılanmadan kabul etmeyin. Kabul etmememiz halinde kamu davası açılacaktır. Ayrıca tazminat davası açmanızı öneririm.

• Beğen
@İbrahim A.

bu kesinlikle güzel bir etkinlik olur. sizden 2 gün önce biz o yolu kullandık, bizim de başımıza gelebilirdi bu. kadının silueti gözümün önüne geldikçe elim ayağım titriyor.

• Beğen
@İbrahim A. Gelmiş geçmiş olsun. Büyük bir kaza anlatmışsınız, verilmiş sadakanız varmış. Umarım bu dişi maganda en ağız cezayı alır.

• Beğen
Çok geçmiş olsun böyle insanlar nefes almayı hak etmiyor. Bu arada davanın son durumu nedir ?

• Beğen
Geri